ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ - ΕΛΛΑΔΑ: Στα 26 τα κρούσματα της Όμικρον

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ - ΕΛΛΑΔΑ: Στα 26 τα κρούσματα της Όμικρον

Ενημερωτική εκδήλωση για τις εξελίξεις που αφορούν στη πανδημία της Covid 19, πραγματοποιεί σήμερα το μεσημέρι (12:00) η Ιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ, στο Αμφιθέατρο Φυσιολογίας «Γ. Κοτζιάς» της Ιατρικής Σχολής.

«Είναι ξεκάθαρη η συσχέτιση εμβολιαστικής κάλυψης και υιικού φορτίου. Η εικόνα θα ήταν πολύ καλή αν δεν είχε προκύψει η μετάλλαξη Όμικρον. 26 κρούσματα της μετάλλαξης έχουν ταυτοποιηθεί στη χώρα. Τα περισσότερα από αυτά δεν σχετίζονται με ταξίδι, γεγονός που δείχνει τη διασπορά. Επίσης, εντοπίζονται σε Κρήτη και Λακωνία. Υπάρχει πολύ μεγάλη μεταδοτικότητα της Όμικρον όπως καταδεικνύουν τα στοιχεία σε άλλες χώρες», είπε ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Θεοκλής Ζαούτης.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Σε εκκρεμότητα παραμένουν οι ανακοινώσεις για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, φαίνεται να ολοκληρώνει τις τελευταίες του αποφάσεις πριν παρουσιάσει τη νέα σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου. Αν και οι ανακοινώσεις αναμένονταν την χθεσινή ημέρα, τελικά μετατέθηκαν, με το Προεδρικό να κρατά κλειστά τα χαρτιά του.

BEST OF TOTHEMAONLINE