Σε συναγερμό οι Αρχές μετά τον εντοπισμό 60 κρουσμάτων στο Πουρνάρα - Μεταφέρθηκαν στο EDEN

Σε συναγερμό οι Αρχές μετά τον εντοπισμό 60 κρουσμάτων στο Πουρνάρα - Μεταφέρθηκαν στο EDEN

Σε κινητοποίηση τέθηκαν οι Αρχές, μετά τον εντοπισμό 60 κρουσμάτων στο Κέντρο Φιλοξενίας «Πουρνάρα».

Το προηγούμενο διάστημα διενεργήθηκε μεγάλος αριθμός τεστ στους μετανάστες που διαμένουν στο «Πουρνάρα», με αποτέλεσμα να εντοπιστεί αλυσίδα κρουσμάτων από κάποιους εξ’ αυτών.

Η κατάσταση προκαλεί μεγάλη ανησυχία, αφού αρκετοί περιφέρονται στις γύρω περιοχές  κι έχουν μεγάλο αριθμό επαφών που είναι δύσκολο να ελεγχθεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι 60 μετανάστες μεταφέρθηκαν σε χώρο καραντίνας στο EDEN στην Τερσεφάνου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Τρεις χωριστές επιστολές στον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και τον Πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, έστειλε ο Τ/κ ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν για τις πρόσφατες εντεινόμενες προσπάθειες «παρακώλυσης από την ε/κ πλευρά εναντίον των Τουρκοκυπρίων σε διπλωματικό, πολιτιστικό και αθλητικό τομέα».

BEST OF TOTHEMAONLINE