Νέο Huawei P50 Pocket foldable smartphone: Δες πώς θα είναι

Νέο Huawei P50 Pocket foldable smartphone: Δες πώς θα είναι

Η Huawei έχει προγραμματίσει την αποκάλυψη του Huawei P50 Pocket foldable smartphone για τις 23 Δεκεμβρίου, ωστόσο μετά τις διαρροές των πρώτων φωτογραφιών, έχουμε πλέον και στοιχεία για τα τεχνικά του χαρακτηριστικά.

Όπως φαίνεται λοιπόν, η εσωτερική οθόνη της συσκευής θα έχει διαγώνιο 6.85 ιντσών, ενώ αυτή που θα βρίσκεται εξωτερικά θε έχει κυκλικό σχήμα με διαγώνιο 1 ίντσας και θα περιορίζεται σε κάποιες απλές ενημερώσεις.

Κάτω από την οθόνη αυτή θα βρίσκονται τοποθετημένοι τρεις φακοί σε ένα κυκλικό σχήμα: ένας 50MP IMX766, ένας 13MP ultrawide και ένας 8MP 3x zoom.

Από πλευράς επεξεργαστή το Huawei P50 Pocket χρησιμοποιεί το Kirin 9000 chipset με συνδεσιμότητα έως και 4G, ενώ στα της μπαταρίας έχουμε μια μονάδα χωρητικότητας 4100mAh που μπορεί να φορτίζει στα 66W.

Πηγή: gazzetta.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έσοδα ύψους 10 δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο - Τι θα γίνει με την τιμή του ρεύματος

Έσοδα ύψους 10 δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο - Τι θα γίνει με την τιμή του ρεύματος

Έσοδα ύψους 10 δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο και συγκεκριμένα από τα κοιτάσματα «Αφροδίτη», «Γλαύκος» και «Πήγασος» σε ορίζοντα δεκαπενταετίας δήλωσε ο υπουργός Ενέργειας Μιχάλης Δαμιανός.

BEST OF TOTHEMAONLINE