Συνολικά 10.746 εμβολιασμοί έγιναν την Τρίτη στην Κύπρο

Συνολικά 10.746 εμβολιασμοί έγιναν την Τρίτη στην Κύπρο

Σήμερα Τρίτη (21/12), διενεργήθηκαν 10.746 εμβολιασμοί κατά της νόσου COVID-19 σύμφωνα με ενημέρωση από το Υπουργείο Υγείας.

Συγκεκριμένα στην Πάφο έγιναν 1.368 εμβολιασμοί, στην Αμμόχωστο 695 και στη Λάρνακα 1.488. Στη Λευκωσία στην Κρατική `Έκθεση Β’ 1.855, στο Κέντρο Ε ´ 1.222 και στο Κέντρο Υγείας στα Λατσιά 941. Επίσης οι κατ` οίκον εμβολιασμοί ήταν 24. Στο Κέντρο Πουρνάρα έγιναν 65 εμβολιασμοί και στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας 23.

Στη Λεμεσό στο Σπύρος Κυπριανού διενεργήθηκαν 2.263 εμβολιασμοί , στη Λινόπετρα 687 και στην Κυπερούντα 115.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Θάνατος 32χρονου: Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της τραγωδίας στη Λεμεσό - Πώς τον εντόπισε ο αδερφός του

Θάνατος 32χρονου: Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της τραγωδίας στη Λεμεσό - Πώς τον εντόπισε ο αδερφός του

Άλλη μια τραγωδία στην ίδια περιοχή όπου το περασμένο Σάββατο κάηκε πενταμελής οικογένεια. Ένας 33χρονος, ο Μενέλαος Χριστοδουλίδης, εντοπίστηκε απανθρακωμένος, μετά από φωτιά που ξέσπασε στο υπνοδωμάτιο της οικίας του, στη Λεμεσό.

BEST OF TOTHEMAONLINE