ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εσβησε τρίχρονο παιδάκι στο Γ.Ν Λευκωσίας μετά απο ψηλούς πυρετούς - Η νεκροτομή θα καταδείξει τα αίτια

Εσβησε τρίχρονο παιδάκι στο Γ.Ν Λευκωσίας μετά απο ψηλούς πυρετούς - Η νεκροτομή θα καταδείξει τα αίτια

Τρίχρονο παιδάκι άφησε την τελευταία του πνοή στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας , μετά απο μέρες οπου παρουσίαζε υψηλούς πυρετούς.

Τρίτη βράδυ, σύμφωνα με την Αστυνομία, ενημερώθηκε για την τραγωδία απο τα επείγοντα του Γ.Ν. Λευκωσίας και άμεσα ξεκίνησε η διευρεύνηση της υπόθεσης αιφνιδίου θανάτου, ενώ τα αίτια θα καταδείξει η νεκροτομή που θα διενεργηθεί στη σορό του 3χρονου παιδιού.

Στη θλίψη η οικογένεια του μικρού παιδιού λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα. Το παιδί φαίνεται να παρουσίαζε ψηλούς πυρετούς απο την προηγούμενη εβδομάδα, όπου γονείς και παιδίατρος προσπαθούσαν να το καταπολεμήσουν με αντιπυρετικά.

Ωστόσο δεν υπήρξε βελτίωση στην υγεία του παιδιού, το οποίο μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική όπου η γνωμάτευση των γιατρών ήταν ίωση. Ωστόσο μετά απο εξέταση που έγιναν στο παιδί τη Δευτέρα, τα αποτελέσματα ανησύχησαν και του χορηγήθηκε αντιβίωση ενώ το βράδυ της Τρίτης μεταφέρθηκε στις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου όπου και άφησε την τελευταία του πνοή, μετά απο υπεράνθρωπες προσπάθειες απο τους γιατρούς να το επαναφέρουν στη ζωή , όταν έχασε τις αισθήσεις του.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top