Λειτουργούν τα Κέντρα Εξυπηρέτησης του Πολίτη την Παραμονή Πρωτοχρονιάς

Λειτουργούν τα Κέντρα Εξυπηρέτησης του Πολίτη την Παραμονή Πρωτοχρονιάς

Το Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης και Προσωπικού του Υπουργείου Οικονομικών πληροφορεί τους πολίτες ότι, την Παρασκευή, 31 Δεκεμβρίου 2021, όλα τα Κέντρα Εξυπηρέτησης του Πολίτη (ΚΕΠ), Λευκωσίας 1 στην Έγκωμη, Λευκωσίας 2 στη Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου Γ’, Λεμεσού, Λάρνακας, Αμμοχώστου, Πάφου, Κολοσσίου, Πόλης Χρυσοχούς και Πελενδρίου θα λειτουργήσουν για εξυπηρέτηση του κοινού από τις 8:00 το πρωί μέχρι τις 14:00 το μεσημέρι.

Υπενθυμίζεται ότι η εξυπηρέτηση κοινού στα ΚΕΠ γίνεται μόνο με την εκ των προτέρων διευθέτηση ραντεβού μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας με τα ΚΕΠ, στον παγκύπριο αριθμό 22309100.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος για Δρουσιώτη και απειλές κατά Κληρίδη - «Οποιοσδήποτε δέχεται απειλές να αποτείνεται στις Αρχές»

Πρόεδρος για Δρουσιώτη και απειλές κατά Κληρίδη - «Οποιοσδήποτε δέχεται απειλές να αποτείνεται στις Αρχές»

Προετοιμασμένος για οποιοδήποτε σενάριο δήλωσε πως είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναφορικά με τις καταγγελίες του Μακάριου Δρουσιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE