Κινδύνεψαν παιδιά σε διάβαση πεζών – Αναστάτωση από απρόσεκτους οδηγούς

Κινδύνεψαν παιδιά σε διάβαση πεζών – Αναστάτωση από απρόσεκτους οδηγούς

Από καθαρή τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα όταν απρόσεκτοι οδηγοί δεν σταμάτησαν εγκαίρως σε διαβάσεις πεζών και μάλιστα την ώρα που περνούσαν παιδιά, γράφει ο Δήμος Αγλαντζιάς στη σελίδα του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

«Θεωρούμε τα περιστατικά που σημειώθηκαν τις τελευταίες μέρες στον Δήμο μας ιδιαίτερα σοβαρά και εκφράζουμε την έντονη ανησυχία μας. Απευθύνουμε θερμή παράκληση στους δημότες Αγλαντζιάς και σε όλους τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να συμμορφώνονται με τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας για τη δική τους προστασία, αλλά και την ασφάλεια συνανθρώπων μας», συνεχίζει η δημοσίευση.

Όπως διευκρίνισε ο Δήμος στα σχόλια, η χωροθέτηση των διαβάσεων πεζών σε λεωφόρους είναι αρμοδιότητα του Τμήματος Δημοσίων Έργων σε συνεννόηση με τον φορέα κυκλοφοριακών μελετών. «Το περιστατικό ήταν έξω από σχολείο και όχι στις λεωφόρους. Ο Δήμος θα θέσει ξανά το θέμα στον αρμόδιο φορέα», έγραψε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Σε μια κρίσιμη εβδομάδα για την πορεία του Κυπριακού εισέρχεται η διαδικασία, με την σημερινή συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο πλευρών να αποτελεί το πρώτο βήμα της προετοιμασίας για το τετ α τετ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE