Κινδύνεψαν παιδιά σε διάβαση πεζών – Αναστάτωση από απρόσεκτους οδηγούς

Κινδύνεψαν παιδιά σε διάβαση πεζών – Αναστάτωση από απρόσεκτους οδηγούς

Από καθαρή τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα όταν απρόσεκτοι οδηγοί δεν σταμάτησαν εγκαίρως σε διαβάσεις πεζών και μάλιστα την ώρα που περνούσαν παιδιά, γράφει ο Δήμος Αγλαντζιάς στη σελίδα του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

«Θεωρούμε τα περιστατικά που σημειώθηκαν τις τελευταίες μέρες στον Δήμο μας ιδιαίτερα σοβαρά και εκφράζουμε την έντονη ανησυχία μας. Απευθύνουμε θερμή παράκληση στους δημότες Αγλαντζιάς και σε όλους τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να συμμορφώνονται με τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας για τη δική τους προστασία, αλλά και την ασφάλεια συνανθρώπων μας», συνεχίζει η δημοσίευση.

Όπως διευκρίνισε ο Δήμος στα σχόλια, η χωροθέτηση των διαβάσεων πεζών σε λεωφόρους είναι αρμοδιότητα του Τμήματος Δημοσίων Έργων σε συνεννόηση με τον φορέα κυκλοφοριακών μελετών. «Το περιστατικό ήταν έξω από σχολείο και όχι στις λεωφόρους. Ο Δήμος θα θέσει ξανά το θέμα στον αρμόδιο φορέα», έγραψε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Το θετικό κλίμα δεν αρκεί - Οι τρεις εκκρεμότητες Χριστοδουλίδη και η δύσκολη αποστολή της Ολγκίν - Τι αναμένεται από τις επαφές με την απεσταλμένη του ΟΗΕ

Κυπριακό: Το θετικό κλίμα δεν αρκεί - Οι τρεις εκκρεμότητες Χριστοδουλίδη και η δύσκολη αποστολή της Ολγκίν - Τι αναμένεται από τις επαφές με την απεσταλμένη του ΟΗΕ

Η νέα κινητικότητα γύρω από το Κυπριακό δημιουργεί ένα παράθυρο για επανεξέταση των δυνατοτήτων συνεννόησης μεταξύ των δύο πλευρών, χωρίς όμως να έχουν μέχρι στιγμής διαμορφωθεί οι προϋποθέσεις, για την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων. Η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, στις 27 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα, αλλά ολοκληρώθηκε χωρίς κοινό ανακοινωθέν και χωρίς δημοσιοποίηση συγκεκριμένων αποτελεσμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE