Κινδύνεψαν παιδιά σε διάβαση πεζών – Αναστάτωση από απρόσεκτους οδηγούς

Κινδύνεψαν παιδιά σε διάβαση πεζών – Αναστάτωση από απρόσεκτους οδηγούς

Από καθαρή τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα όταν απρόσεκτοι οδηγοί δεν σταμάτησαν εγκαίρως σε διαβάσεις πεζών και μάλιστα την ώρα που περνούσαν παιδιά, γράφει ο Δήμος Αγλαντζιάς στη σελίδα του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

«Θεωρούμε τα περιστατικά που σημειώθηκαν τις τελευταίες μέρες στον Δήμο μας ιδιαίτερα σοβαρά και εκφράζουμε την έντονη ανησυχία μας. Απευθύνουμε θερμή παράκληση στους δημότες Αγλαντζιάς και σε όλους τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να συμμορφώνονται με τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας για τη δική τους προστασία, αλλά και την ασφάλεια συνανθρώπων μας», συνεχίζει η δημοσίευση.

Όπως διευκρίνισε ο Δήμος στα σχόλια, η χωροθέτηση των διαβάσεων πεζών σε λεωφόρους είναι αρμοδιότητα του Τμήματος Δημοσίων Έργων σε συνεννόηση με τον φορέα κυκλοφοριακών μελετών. «Το περιστατικό ήταν έξω από σχολείο και όχι στις λεωφόρους. Ο Δήμος θα θέσει ξανά το θέμα στον αρμόδιο φορέα», έγραψε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί την Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου, για το Παρίσι, όπου στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα τελέσει τα εγκαίνια δύο σημαντικών εκθέσεων που αναδεικνύουν την πολιτιστική κληρονομιά της Κύπρου και τους διαχρονικούς δεσμούς της με τη Γαλλία και την Ευρώπη. Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύσει στο Παρίσι η σύζυγός του κα Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE