ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κινδύνεψαν παιδιά σε διάβαση πεζών – Αναστάτωση από απρόσεκτους οδηγούς

Κινδύνεψαν παιδιά σε διάβαση πεζών – Αναστάτωση από απρόσεκτους οδηγούς

Από καθαρή τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα όταν απρόσεκτοι οδηγοί δεν σταμάτησαν εγκαίρως σε διαβάσεις πεζών και μάλιστα την ώρα που περνούσαν παιδιά, γράφει ο Δήμος Αγλαντζιάς στη σελίδα του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

«Θεωρούμε τα περιστατικά που σημειώθηκαν τις τελευταίες μέρες στον Δήμο μας ιδιαίτερα σοβαρά και εκφράζουμε την έντονη ανησυχία μας. Απευθύνουμε θερμή παράκληση στους δημότες Αγλαντζιάς και σε όλους τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να συμμορφώνονται με τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας για τη δική τους προστασία, αλλά και την ασφάλεια συνανθρώπων μας», συνεχίζει η δημοσίευση.

Όπως διευκρίνισε ο Δήμος στα σχόλια, η χωροθέτηση των διαβάσεων πεζών σε λεωφόρους είναι αρμοδιότητα του Τμήματος Δημοσίων Έργων σε συνεννόηση με τον φορέα κυκλοφοριακών μελετών. «Το περιστατικό ήταν έξω από σχολείο και όχι στις λεωφόρους. Ο Δήμος θα θέσει ξανά το θέμα στον αρμόδιο φορέα», έγραψε.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top