Εντοπίστηκαν δύο περιστατικά της μετάλλαξης Όμικρον στα κατεχόμενα

Εντοπίστηκαν δύο περιστατικά της μετάλλαξης Όμικρον στα κατεχόμενα

Το «υπουργείο υγείας» στα κατεχόμενα ανακοίνωσε ότι εντοπίστηκαν στα κατεχόμενα δύο άτομα με τη μετάλλαξη Όμικρον, γράφει σήμερα η εφημερίδα «Βατάν».

 
Όπως μεταδίδει το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, σύμφωνα με γραπτή ανακοίνωση, τα δύο περιστατικά της μετάλλαξης εντοπίστηκαν μετά από εξέταση με ειδικό μηχάνημα ανίχνευσης.
 
Τα δύο άτομα, που βρίσκονται ήδη σε απομόνωση, δεν είχαν ταξιδιωτικό ιστορικό και έχουν πραγματοποιηθεί όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι καθώς και η ιχνηλάτηση των στενών επαφών τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Σημαντική για επανέναρξη διαπραγματεύσεων η αλληλεγγύη εταίρων

ΠτΔ: Σημαντική για επανέναρξη διαπραγματεύσεων η αλληλεγγύη εταίρων

Στην προσπάθεια για την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων με στόχο μια διαρκή και βιώσιμη λύση του Κυπριακού, με βάση μια δικοινοτική, διζωνική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα, όπως ορίζεται από το πλαίσιο του ΟΗΕ και τις αξίες και αρχές της ΕΕ, η αλληλεγγύη εταίρων όπως η Ισπανία είναι πολύ σημαντική, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την παρουσίαση των διαπιστευτηρίων της νέας Πρέσβειρας του Βασιλείου της Ισπανίας στην Κυπριακή Δημοκρατία, Mercedes Alonso Frayle.

BEST OF TOTHEMAONLINE