ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

Υπουργός Υγείας: Τι απάντησε για το ενδεχόμενο ενός Lockdown – BΙΝΤΕΟ

Υπουργός Υγείας: Τι απάντησε για το ενδεχόμενο ενός Lockdown – BΙΝΤΕΟ

Ο Υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χατζηπαντέλας και η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου, Χριστίνα Γιαννάκη παρευρέθηκαν σήμερα στα εγκαίνια της νέας πτέρυγας του Κέντρου Αποκατάστασης Eden Resort το οποίο θα φιλοξενεί ασθενείς (post COVID) για αποκατάσταση μετά από νόσηση με κορωνοϊό.

«Θέλουμε να δώσουμε την ευκαιρία στον Κύπριο ασθενή να έχει τις υπηρεσίες αυτού του κέντρου. Είναι ένα κέντρο μοναδικό που υπάρχει μόνο στη Γερμανία. Η χώρα μας πρέπει να ανταγωνίζεται τις μεγάλες χώρες της Ευρώπης», είπε συγκεκριμένα ο Υπουργός Υγείας.

«Αυτή τη στιγμή πρωτοπορούμε με ένα πρωτοποριακό κέντρο για την αποθεραπεία των ασθενών», συμπλήρωσε.

Όσο αφορά την μετάλλαξη Όμικρον ο κύριος Χατζηπαντέλας επισήμανε ότι δόθηκε από χθες οδηγία για όσους γίνονται εισαγωγή στα νοσηλευτήρια να τους γίνεται επιπλεόν έλεγχος για την παραλλαγή Όμικρον.

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο ενός lockdown είπε: «Αν χρειαστεί να πάρουμε επιπρόσθετα μέτρα θα πάρουμε μετά που θα συμβουλευτούμε τους ειδικούς»

Καταλήγοντας ο Υπουργός Υγείας σε ερώτηση γιατί δίνουν του κόσμου εμβόλιο moderna ενώ ζητάνε Pfizer ανέφερε πως «το moderna είναι το καλύτερο και το πιο ακριβό εμβόλιο που υπάρχει στο κόσμο, τονίζοντας πως ο κόσμος δεν πρέπει να διαμαρτύρεται.

Δείτε το απόσπασμα:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top