Κουκουλοφόροι επιχείρησαν να βάλουν φωτιά σε σχολείο στη Λεμεσό

Κουκουλοφόροι επιχείρησαν να βάλουν φωτιά σε σχολείο στη Λεμεσό

Αυστηρή τιμωρία αναμένει μαθητές που αποπειράθηκαν να κάψουν το σχολείο την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου όπως αναφέρεται σε δημοσίευση του Γυμνασίου Αγίας Φυλάξεως στη Λεμεσό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Η ανακοίνωση

"Το σχολείο μας σήμερα λειτούργησε κανονικά, μέχρι και τις 1.30, όπως ήταν οι οδηγίες του ΥΠΠΑΝ.Οι μαθητές παρακολούθησαν τα μαθήματά τους,έκαναν ενδοτμηματικά Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις και αντάλλαξαν ευχές . Κάποιοι,ελάχιστοι ευτυχώς,μαθητές δεν ήρθαν σχολείο.Επέλεξαν να έρθουν με κουκούλες και αποπειράθηκαν να δημιουργήσουν έκτροπα και να κάψουν το σχολείο.Γνωρίζουμε ποιοι είναι.Τόσο οι δικοί μας όσο και οι εξωσχολικοί.Οι μαθητές μας θα τιμωρηθούν αυστηρά,όταν ανοίξει το σχολείο.Για τους εξωσχολικούς θα επιληφθεί η Αστυνομία."

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Η Κύπρος αποχαιρετά τον Γιώργο Βασιλείου – Το τελευταίο αντίο στον «άνθρωπο της αλλαγής»

LIVE: Η Κύπρος αποχαιρετά τον Γιώργο Βασιλείου – Το τελευταίο αντίο στον «άνθρωπο της αλλαγής»

Η Κύπρος αποχαιρετά σήμερα έναν πολιτικό που σφράγισε με την παρουσία του τη σύγχρονη ιστορία του τόπου. Ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Γιώργος Βασιλείου, οδηγείται στην τελευταία του κατοικία, με την Πολιτεία και τον λαό να αποτίουν φόρο τιμής στον άνθρωπο των μεταρρυθμίσεων και του εκσυγχρονισμού. Το ThemaOnline καταγράφει λεπτό προς λεπτό την τελετή, τις αφίξεις των επισήμων και το κλίμα από τον χώρο της κηδείας.

BEST OF TOTHEMAONLINE