LIFESTYLE

Νέα καταγγελία σεξουαλικής κακοποίησης κατά του «Mr. Big»

Νέα καταγγελία σεξουαλικής κακοποίησης κατά του «Mr. Big»

Τέσσερις γυναίκες πλέον τον κατηγορούν πως τους επιτέθηκε – Από τις αρχές της δεκαετίας του 2000 η τελευταία υπόθεση που έγινε γνωστή.

Μια 54χρονη γυναίκα έγινε η 4η που καταγγέλει πως έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον ηθοποιό Κρις Νοθ, γνωστό μεταξύ άλλων για το ρόλο του ως «Mr. Big» στη σειρά και στις ταινίες του franchise «Sex and the City».

Η Λίζα Τζεντίλ ισχυρίζεται ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον ηθοποιό το 2002, όταν εργαζόταν ως τραγουδίστρια, όπως αναφέρει η αγγλική εφημερίδα «Daily Mail». «Άρχισε να με φιλάει και με τράβηξε με το ζόρι πάνω του», δήλωσε.

Η γυναίκα ανέφερε πως γνώρισε τον ηθοποιό όταν εκείνος πήγαινε συχνά σε ένα εστιατόριο, στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Ένα βράδυ, υποστήριξε, ο Νοθ ανέβηκε στο διαμέρισμά της γιατί είπε ότι ήθελε να δει πού μένει.

 

Η Τζεντίλ, συνέχισε με την περιγραφή των συμβάντων λέγοντας πως έσφιξε το στήθος της «προτού βάλει τα χέρια του κάτω από το πουκάμισό μου. Συνέχισα να σπρώχνω τα χέρια του ενώ άνοιγε το πουκάμισό μου. Στη συνέχεια πίεσε το χέρι προς τα γεννητικά του όργανα». Τελικά, λέει, ότι κατάφερε τελικά να τον απωθήσει. Τότε ο Νοθ εκνευρίστηκε και την έβρισε. Την επόμενη μέρα, δε, λέει πως την απείλησε πως αν έλεγε σε κάποιον για το περιστατικό, ο Νοθ θα φρόντιζε να μπει στη «μαύρη λίστα» του κλάδου της.

Η δικηγόρος της, Γκλόρια Άλφρεντ, ισχυρίζεται ότι η εμπειρία ήταν «τραυματική» για την Τζεντίλ, υπογραμμίζοντας πως «είχε πολύ σοβαρό συναισθηματικό αντίκτυπο πάνω της».

Η Τζεντίλ είπε επίσης, ότι φοβόταν να μιλήσει δημοσίως για την επίθεση που δέχθηκε τα τελευταία 20 χρόνια, αλλά ένιωσε τη δύναμη που χρειαζόταν όταν κι άλλες τρεις γυναίκες στράφηκαν κατά του Κρις Νοθ, υποστηρίζοντας ότι τους επιτέθηκε σεξουαλικά. Ωστόσο, δεν μπορεί να κινηθεί νομικά εναντίον του καθώς το αδίκημα έχει παραγραφεί.

Λόγω του σκανδάλου, να σημειώσουμε, πως ο γάμος του Νοθ με την Τάρα Γουΐλσον κρέμεται από μια κλωστή με τη σύζυγό του να έχει βγάλει τη βέρα της, όπως αναφέρουν ΜΜΕ των ΗΠΑ. Παράλληλα, οι πρωταγωνίστριες του «Sex and the City» έχουν δηλώσει την υποστήριξή τους προς τα θύματα. Ο Νοθ συνεχίζει να αρνείται τις κατηγορίες.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top