Έτσι προέκυψαν τα 268 κρούσματα την μέρα των Χριστουγέννων - Όλες οι πληροφορίες

Έτσι προέκυψαν τα 268 κρούσματα την μέρα των Χριστουγέννων - Όλες οι πληροφορίες

Ένα θάνατο ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας σήμερα ανήμερα Χριστουγέννων, ενώ την ίδια ώρα εντοπίστηκαν άλλα 268 νέα κρούσματα ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό κρουσμάτων σε 149,848.

 

Από τις 16,231 διαγνώσεις που διενεργήθηκαν οι 7,073 έγιναν με τη μοριακή μέθοδο (PCR) και οι 9,158 με τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test), εντοπίστηκαν 268 περιστατικά της νόσου COVID-19, που προέκυψαν ως εξής:

  • 53 κρούσματα από 5,017 δείγματα που λήφθηκαν στο πλαίσιο ελέγχου επιβατών στα Αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου.
  • 82 κρούσματα από 1,897 δείγματα που λήφθηκαν μέσω ιδιωτικής πρωτοβουλίας.
  • 7 κρούσματα από 159 δείγματα που λήφθηκαν από τα Μικροβιολογικά Εργαστήρια των Γενικών Νοσοκομείων.
  • 126 κρούσματα από 9,158 δείγματα που εξετάστηκαν με τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test) σε ιδιωτικά κλινικά εργαστήρια και σε φαρμακεία.

Σήμερα δεν διενεργήθηκαν εξετάσεις ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) μέσω του προγράμματος του Υπουργείου Υγείας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έκθεση – κόλαφος: Σοβαρές αδυναμίες στη Δικαστική Υπηρεσία εντοπίζει η Ελεγκτική

Έκθεση – κόλαφος: Σοβαρές αδυναμίες στη Δικαστική Υπηρεσία εντοπίζει η Ελεγκτική

Σοβαρές διαρθρωτικές αδυναμίες στη λειτουργία της Δικαστικής Υπηρεσίας (ΔΥ) φέρνει στο φως η νέα Ειδική Έκθεση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας, που δημοσιεύθηκε σήμερα (13/05).

BEST OF TOTHEMAONLINE