ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: 8.327 άτομα εμβολιάστηκαν τη Δευτέρα

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ:  8.327 άτομα εμβολιάστηκαν τη Δευτέρα

Συνολικά  8.327 εμβολιασμοί κατά της νόσου COVID – 19 διενεργήθηκαν τη Δευτέρα.

 
Σύμφωνα με ενημέρωση από το Υπουργείο Υγείας, σήμερα Δευτέρα, διενεργήθηκαν στην Πάφο 936 εμβολιασμοί, στην Αμμόχωστο 417 εμβολιασμοί, στην Λάρνακα 1.214 εμβολιασμοί.
 
Στην Λευκωσία διενεργήθηκαν στην Κρατική Β´ 1.341 εμβολιασμοί, στην Κρατική Ε ´ 1.653 εμβολιασμοί, στα Λατσιά 306 εμβολιασμοί.
 
Στην Λεμεσό διενεργήθηκαν στο Σπύρος Κυπριανού 1.744 εμβολιασμοί, στην Λινόπετρα 517 εμβολιασμοί και στην Κυπερούντα 199 εμβολιασμοί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Απειλητικό SMS εναντίον του ΠτΔ: Καταζητείται ένα πρόσωπο από τις Αρχές - Τα αδικήματα που διερευνώνται

Απειλητικό SMS εναντίον του ΠτΔ: Καταζητείται ένα πρόσωπο από τις Αρχές - Τα αδικήματα που διερευνώνται

Από την πρώτη στιγμή που δέχθηκε απειλητικό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ξεκίνησε συντονισμένα η διερεύνηση της απειλής και ως αποτέλεσμα εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον συγκεκριμένου προσώπου.

BEST OF TOTHEMAONLINE