ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: 8.327 άτομα εμβολιάστηκαν τη Δευτέρα

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ:  8.327 άτομα εμβολιάστηκαν τη Δευτέρα

Συνολικά  8.327 εμβολιασμοί κατά της νόσου COVID – 19 διενεργήθηκαν τη Δευτέρα.

 
Σύμφωνα με ενημέρωση από το Υπουργείο Υγείας, σήμερα Δευτέρα, διενεργήθηκαν στην Πάφο 936 εμβολιασμοί, στην Αμμόχωστο 417 εμβολιασμοί, στην Λάρνακα 1.214 εμβολιασμοί.
 
Στην Λευκωσία διενεργήθηκαν στην Κρατική Β´ 1.341 εμβολιασμοί, στην Κρατική Ε ´ 1.653 εμβολιασμοί, στα Λατσιά 306 εμβολιασμοί.
 
Στην Λεμεσό διενεργήθηκαν στο Σπύρος Κυπριανού 1.744 εμβολιασμοί, στην Λινόπετρα 517 εμβολιασμοί και στην Κυπερούντα 199 εμβολιασμοί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή διανύει την 15η μέρα, χωρίς ορατό τέλος ενώ η ενεργειακή κρίση απειλεί να λυγίσει την παγκόσμια οικονομία. Παράλληλα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία για να διασφαλίσουν ότι τα Στενά του Ορμούζ θα παραμείνουν ανοικτά. Η κυβέρνηση Τραμπ απέρριψε τις προσπάθειες των συμμάχων της Μέσης Ανατολής να ξεκινήσουν διπλωματικές διαπραγματεύσεις με στόχο τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν.

BEST OF TOTHEMAONLINE