Νέα τουρκική πρόκληση στα Ίμια - Ακταιωρός παρενόχλησε ψαράδες

Νέα τουρκική πρόκληση στα Ίμια - Ακταιωρός παρενόχλησε ψαράδες

Την εμφάνιση της σε ελληνικά χωρικά ύδατα έκανε τουρκική ακταιωρός και παρεμπόδισε ελληνικά αλιευτικά να ψαρέψουν ανοιχτά της Καλύμνου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του OPEN, σήμερα Τρίτη 28 Δεκεμβρίου τα ξημερώματα, 6 ελληνικά ψαράδικα, ξεκίνησαν από την Κάλυμνο, συνοδεία σκάφους του Λιμενικού Σώματος, για να πάνε να ψαρέψουν στη θαλάσσια περιοχή των Ιμίων. Μετά από λίγη ώρα, εμφανίστηκε τουρκική ακταιωρός, άρχισε να προκαλεί τους ψαράδες, λέγοντάς τους χαρακτηριστικά «να φύγουν από “τουρκικά χωρικά ύδατα”».

Μάλιστα, οι τούρκοι επέμεναν, με κόρνες και τζατζαρίσματα. Τότε πλησίασε το σκάφος του Λιμενικού, με την ακταιωρό να αποχωρεί από το σημείο.

Πηγή: ethnos.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχιουρμαν: Καθυστερήσεις στα οδοφράγματα και «καρφιά» για τη στάση της Λευκωσίας

Έρχιουρμαν: Καθυστερήσεις στα οδοφράγματα και «καρφιά» για τη στάση της Λευκωσίας

«Κανείς δεν μπορεί να αναμένει ότι δύο ηγέτες, οι οποίοι δεν μπορούν να παράγουν λύση ούτε καν σε ένα τόσο απλό θέμα που θα διευκολύνει την καθημερινότητα τόσο των Τουρκοκυπρίων όσο και των Ελληνοκυπρίων, θα παράγουν λύση σχετικά με την ουσία του Κυπριακού» δήλωσε ο Τ/κ ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, αναφερόμενος σε στασιμότητα στο ζήτημα της διάνοιξης νέων σημείων διέλευσης και της βελτίωσης των υφιστάμενων.

BEST OF TOTHEMAONLINE