Νέα τουρκική πρόκληση στα Ίμια - Ακταιωρός παρενόχλησε ψαράδες

Νέα τουρκική πρόκληση στα Ίμια - Ακταιωρός παρενόχλησε ψαράδες

Την εμφάνιση της σε ελληνικά χωρικά ύδατα έκανε τουρκική ακταιωρός και παρεμπόδισε ελληνικά αλιευτικά να ψαρέψουν ανοιχτά της Καλύμνου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του OPEN, σήμερα Τρίτη 28 Δεκεμβρίου τα ξημερώματα, 6 ελληνικά ψαράδικα, ξεκίνησαν από την Κάλυμνο, συνοδεία σκάφους του Λιμενικού Σώματος, για να πάνε να ψαρέψουν στη θαλάσσια περιοχή των Ιμίων. Μετά από λίγη ώρα, εμφανίστηκε τουρκική ακταιωρός, άρχισε να προκαλεί τους ψαράδες, λέγοντάς τους χαρακτηριστικά «να φύγουν από “τουρκικά χωρικά ύδατα”».

Μάλιστα, οι τούρκοι επέμεναν, με κόρνες και τζατζαρίσματα. Τότε πλησίασε το σκάφος του Λιμενικού, με την ακταιωρό να αποχωρεί από το σημείο.

Πηγή: ethnos.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πόλωση χωρίς φρένα ενόψει βουλευτικών: Ψηφοδέλτια υπό πίεση, συγκρούσεις προσώπων και νευρικότητα στα κόμματα

Πόλωση χωρίς φρένα ενόψει βουλευτικών: Ψηφοδέλτια υπό πίεση, συγκρούσεις προσώπων και νευρικότητα στα κόμματα

Σε ένα πολιτικό περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από έντονη ρευστότητα και αυξημένη καχυποψία, τα κόμματα εισέρχονται στην τελική ευθεία προς τις βουλευτικές εκλογές με εμφανή σημάδια πίεσης. Η συμπλήρωση των ψηφοδελτίων, αντί να λειτουργεί ως οργανωτικό ορόσημο, εξελίσσεται σε πεδίο πολιτικών ισορροπιών, προσωπικών στρατηγικών και δημόσιων συγκρούσεων, αποτυπώνοντας το κλίμα πόλωσης, που διαμορφώνεται όσο πλησιάζουμε στις κάλπες, της 24ης Μαΐου.

BEST OF TOTHEMAONLINE