Νέα τουρκική πρόκληση στα Ίμια - Ακταιωρός παρενόχλησε ψαράδες

Νέα τουρκική πρόκληση στα Ίμια - Ακταιωρός παρενόχλησε ψαράδες

Την εμφάνιση της σε ελληνικά χωρικά ύδατα έκανε τουρκική ακταιωρός και παρεμπόδισε ελληνικά αλιευτικά να ψαρέψουν ανοιχτά της Καλύμνου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του OPEN, σήμερα Τρίτη 28 Δεκεμβρίου τα ξημερώματα, 6 ελληνικά ψαράδικα, ξεκίνησαν από την Κάλυμνο, συνοδεία σκάφους του Λιμενικού Σώματος, για να πάνε να ψαρέψουν στη θαλάσσια περιοχή των Ιμίων. Μετά από λίγη ώρα, εμφανίστηκε τουρκική ακταιωρός, άρχισε να προκαλεί τους ψαράδες, λέγοντάς τους χαρακτηριστικά «να φύγουν από “τουρκικά χωρικά ύδατα”».

Μάλιστα, οι τούρκοι επέμεναν, με κόρνες και τζατζαρίσματα. Τότε πλησίασε το σκάφος του Λιμενικού, με την ακταιωρό να αποχωρεί από το σημείο.

Πηγή: ethnos.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Κύμα αεροπορικών επιδρομών του Ισραήλ σε Τεχεράνη και Βηρυτό - Οι τιμές του πετρελαίου ανεβαίνουν ξανά περί τα 100 δολάρια το βαρέλι

LIVE: Κύμα αεροπορικών επιδρομών του Ισραήλ σε Τεχεράνη και Βηρυτό - Οι τιμές του πετρελαίου ανεβαίνουν ξανά περί τα 100 δολάρια το βαρέλι

«Αν δεν είχαμε κάνει την επίθεση στο Ιράν, τότε θα άρχιζε ο Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος» είπε σε νέες δηλώσεις του ο Ντόναλντ Τραμπ. Drone χτύπησε ξενοδοχείο στη Βαγδάτη, εκρήξεις ακούστηκαν κοντά στην πρεσβεία των ΗΠΑ στην πρωτεύουσα του Ιράκ.

BEST OF TOTHEMAONLINE