Ταυτοποιήθηκαν μέσω DNA οι σοροί των δύο γυναικών του διπλού φονικού στον Αμίαντο

Ταυτοποιήθηκαν μέσω DNA οι σοροί των δύο γυναικών του διπλού φονικού στον Αμίαντο

Ταυτοποιήθηκαν με τη μέθοδο DNA οι σοροί των δύο γυναικών που εντοπίστηκαν στην έπαυλη στον Αμίαντο και είχαν δηλωθεί ως ελλείπουσες στις 19 Νοεμβρίου 2021.

Πρόκειται για την 43χρονη Alraeesi Khaiat και την 33χρονη Mariia Gazibagandova, τα δύο θύματα του διπλού φονικού.

Ο 33χρονος παραπέμπεται σε απευθείας δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου για το αδίκημα του φόνου εκ προμελέτης και ο 44χρονος για συνεργασία μετά τη διάπραξη κακουργήματος και παρέμβαση σε αστυνομική έρευνα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ένταση «στο κόκκινο» στη νεκρή ζώνη: Το χρονικό και πως αποφεύχθηκαν τα χειρότερα - Βίντεο

Ένταση «στο κόκκινο» στη νεκρή ζώνη: Το χρονικό και πως αποφεύχθηκαν τα χειρότερα - Βίντεο

Σκηνικό έντασης στήθηκε στην περιοχή παρά το Πέργαμος, με το ψευδοκράτος να αναπτύσσει στρατιωτικές δυνάμεις και να προχωρά σε κινήσεις που προκάλεσαν ανησυχία, με φόντο το ζήτημα του αφθώδους πυρετού και την άρνηση πρόσβασης των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών σε μονάδες Τουρκοκυπρίων.

BEST OF TOTHEMAONLINE