Δείτε ποία είναι τα 5 καλύτερα μέρη για να παντρευτεί κάποιος- Ανάμεσά σε αυτά και η Ελλάδα (Φώτο)

Δείτε ποία είναι τα 5 καλύτερα μέρη για να παντρευτεί κάποιος- Ανάμεσά σε αυτά και η Ελλάδα (Φώτο)

Τους πέντε καλύτερους προορισμούς για να ανταλλάξει κανείς όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης ανέδειξε το Pulse.

Το αγγλόφωνο Νιγηριανό site τονίζει στο αφιέρωμά του πως «παρά το γεγονός πως οι γάμοι μακριά από τη βάση του ζευγαριού μπορεί να αποδειχθούν πολύ ακριβοί, ωστόσο σίγουρα αξίζουν τον κόπο, καθώς το τελικό αποτέλεσμα είναι πάντα πάρα πολύ ωραίο, με μπόνους ότι το ζευγάρι μπορεί να συνεχίσει εκεί τον μήνα του μέλιτος».

  1. Πρώτη στη λίστα φιγουράρει η Σαντορίνη για την οποία γράφει το Pulse: «Έχει γαλάζιο ουρανό, καθαρά νερά, παραλίες, διασκεδαστικές παραδόσεις, όπως αυτή που η νύφη γράφει στη σόλα του παπουτσιού της τα ονόματα των ανύπανδρων φιλενάδων της με τα ονόματα των κοριτσιών που θα σβηστούν να σημαίνει ότι είναι και οι επόμενες που θα παντρευτούν, ή το να σπάνε πιάτα κατά τη διάρκεια του γλεντιού».

 

  1. Ακολουθεί το Κέιπ Τάουν, καθώς «έχει καλό φαγητό και κρασί, ενώ θεωρείται μία από τις πιο όμορφες σε φυσική ομορφιά πόλεις στον κόσμο».3.
  2. Τρίτη είναι η Κωνσταντινούπολη, που «βρίσκεται μεταξύ δύο ηπείρων, αφήνοντας την επιλογή στο ζευγάρι είτε να παντρευτεί στην Ευρώπη είτε στην Ασία». Στα ατού της πόλης, το Pulse συγκαταλέγει την «πλούσια κουλτούρα με τα ιστορικά και θρησκευτικά μνημεία που κρατούν τους καλεσμένους χαρούμενους και απασχολημένους πριν και μετά τον γάμο».4.
  3. Το «εξωτικό και φιλόξενο» Αμπού Ντάμπι είναι τέταρτο στη λίστα, ωστόσο στα μείον κατά το site συγκαταλέγεται η βίζα.5.
  4. Τελευταίος προορισμός η Ακκρα στην Γκάνα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ερσίν Τατάρ: Οχι σε επίσημες διαπραγματεύσεις χωρίς αναγνώριση κυριαρχικής ισότητας

Ερσίν Τατάρ: Οχι σε επίσημες διαπραγματεύσεις χωρίς αναγνώριση κυριαρχικής ισότητας

Δεν θα εισέλθουμε σε καμία επίσημη διαδικασία διαπραγμάτευσης "χωρίς να αναγνωριστεί η κυριαρχική ισότητα και το ισότιμο διεθνές καθεστώς των Τουρκοκυπρίων" δήλωσε ο Τ/κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ κατά την επιστροφή του στα κατεχόμενα από την Νέα Υόρκη.