ΔΙΕΘΝΗ

Είστε καραντίνα και ψάχνετε σειρά στο Netflix; - Πρεμιέρα σήμερα 31/12 για τη 4η σεζόν του «Cobra Kai»

Είστε καραντίνα και ψάχνετε σειρά στο Netflix; - Πρεμιέρα σήμερα 31/12 για τη 4η σεζόν του «Cobra Kai»

Πρεμιέρα κάνει Παραμονή Πρωτοχρονιάς (31/12), η 4η σεζόν του «Cobra Kai» στο Netflix, το οποίο έδωσε στη δημοσιότητα ένα μικρό στιγμιότυπο με τους πρωταγωνιστές να ετοιμάζονται για... «ψάρεμα».

Η τρίτη σεζόν του «Cobra Kai» έκλεισε με τους Daniel και Johnny να συμφιλιώνονται. Ένωσαν τα dojos (τις σχολές καράτε) τους με απώτερο στόχο να αντιμετωπίσουν τη μακροχρόνια απειλή του John Krees και της συμμορίας του. Όπως πάντα, όλα θα κριθούν στο μεγάλο τουρνουά καράτε!

Μετά το τέλος της 3ης σεζόν, ο συν-δημιουργός της σειράς Josh Heald έκανε μερικές αποκαλύψεις. Ανέφερε ότι ανέκαθεν σκόπευε να συμφιλιώσει τους Johny και Daniel. Προειδοποίησε, ωστόσο, ότι αυτό δεν σημαίνει ότι διαγράφουν αυτομάτως το παρελθόν και οι διαφορές τους.

Συγκεκριμένα εξήγησε: «Ανέκαθεν, όλοι μας γνωρίζαμε ότι αυτή η στιγμή θα ερχόταν. Νοιώσαμε ότι αυτή ήταν η κατάλληλη στιγμή να συμβεί, αλλά το κάνουμε με έναν τρόπο που δεν αντιβαίνει στην ιστορία των χαρακτήρων».

«Και οι δυο τους είναι ισχυρογνώμονες, ο καθένας με τις δικές του φιλοσοφίες, ιδανικά και παρελθόν. Ο χρόνος θα δείξει εάν η ιστορία θα επαναληφθεί και θα επιστρέψουν στις παλιές τους συνήθειες, ή εάν θα καταφέρουν να ξεπεράσουν τις προστριβές που αναπόφευκτα θα έρθουν και, με υπομονή και σκληρή δουλειά, θα εξελίξουν τη σχέση τους».

Για την 4η σεζόν αποκαλύφθηκε η επιστροφή του Terry Silver. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η 4η σεζόν δεν θα είναι η τελευταία, καθώς υπάρχουν πολλές ιστορίες ακόμα που πρέπει να ειπωθούν και το τέλος της σειράς είναι ακόμα μακριά.

Στην 4η σεζόν, τα ντότζο Μιγιάγκι-Ντο και Ιγκλ Φανγκ ενώνουν τις δυνάμεις τους για να διαλύσουν το Κόμπρα Κάι στο Τουρνουά Καράτε Ολ Βάλεϊ Κ18... και όποιος χάσει θα πρέπει να κρεμάσει τη στολή του. Καθώς η Σαμάνθα και ο Μιγκέλ προσπαθούν να συνεχίσουν τη συμμαχία των ντότζο και ο Ρόμπι τα δίνει όλα στο Κόμπρα Κάι, η μοίρα του Βάλεϊ είναι πιο αβέβαιη από ποτέ άλλοτε.

Ερωτήματα. Τι ετοιμάζει ο Κριζ; Μπορούν ο Ντάνιελ και ο Τζόνι να θάψουν τη δεκαετή έχθρα τους και να νικήσουν τον Κριζ; Ή θα γίνει το Κόμπρα Κάι το πρόσωπο του καράτε στο Βάλεϊ;

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top