Στις φλόγες έχει παραδοθεί η οροφή του Κοινοβουλίου στο Κέιπ Τάουν - Φωτιά και στο κτήριο της Εθνοσυνέλευσης

Στις φλόγες έχει παραδοθεί η οροφή του Κοινοβουλίου στο Κέιπ Τάουν - Φωτιά και στο κτήριο της Εθνοσυνέλευσης

Η περιοχή της οροφής του Κοινοβουλίου έχει παραδοθεί στις φλόγες και το κτήριο της Εθνοσυνέλευσης στο Κέιπ Τάουν έχει επίσης πιάσει φωτιά από την πυρκαγιά που ξέσπασε σήμερα, σύμφωνα με τους αρμόδιους.


Πλάνα από ΜΜΕ να δείχνουν φλόγες να βγαίνουν από την οροφή του κτηρίου και μια στήλη καπνού να είναι ορατή από μεγάλη απόσταση. Προς το παρόν δεν είναι σαφές αν βρίσκονταν άνθρωποι στο κτήριο.

Η πυρκαγιά είναι στον τρίτο όροφο του κτηρίου και σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες φαίνεται ότι ξεκίνησε σε χώρο γραφείων και επεκτάθηκε σε γυμναστήριο, δήλωσε ο Ζαν-Πιερ Σμιθ, μέλος της δημαρχιακής επιτροπής του Κέιπ Τάουν, αρμόδιος για την ασφάλεια.

Η περιοχή της οροφής έχει παραδοθεί στις φλόγες και το κτήριο της Εθνοσυνέλευσης έχει επίσης πιάσει φωτιά, είπε ο Σμιθ. Τηλεοπτικά πλάνα δείχνουν υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης να βρίσκονται στο σημείο. Ο Σμιθ είπε πως σε αυτές περιλαμβάνονται έξι πυροσβεστικά οχήματα και περίπου 36 πυροσβέστες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Επιδόθηκαν αργά την Παρασκευή οι εκθέσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Τμήματος Δασών, της Πολιτικής Άμυνας και της Αστυνομίας, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, σε σχέση με τις φονικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου.