ΠΑΦΟΣ: Υπο κράτηση 28χρονος - Πλαστογράφησε για να ταξιδέψει

ΠΑΦΟΣ: Υπο κράτηση 28χρονος - Πλαστογράφησε για να ταξιδέψει

Υπό κράτηση τέθηκε 28χρονος για υπόθεση πλαστοπροσωπίας, πλαστογραφίας και κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου στην Πάφο, προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.


Σύμφωνα με τον  Εκπρόσωπο Τύπου της  Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, χθες άντρας παρουσίασε κατά τον έλεγχο διαβατηρίων στον αερολιμένα Πάφου, όπου είχε μεταβεί με σκοπό την αναχώρηση του  για Γαλλία, ταξιδιωτικά έγγραφα για τα οποία ηγέρθησαν υπόνοιες πως πρόκειται για πλαστά και φέρεται να ήταν άλλου προσώπου .

Ανακρινόμενος ανέφερε τα πραγματικά του στοιχεία, συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση. 

Οι εξετάσεις για την υπόθεση, συνεχίζονται από το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμες επαφές για τον αφθώδη πυρετό - Σύσκεψη ΠτΔ με επιδημιολόγους και αγρότες

Κρίσιμες επαφές για τον αφθώδη πυρετό - Σύσκεψη ΠτΔ με επιδημιολόγους και αγρότες

Σε διπλό κύκλο επαφών προχωρεί η Κυβέρνηση για τη διαχείριση της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί λόγω του αφθώδους πυρετού, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να ανακοινώνει συνάντηση με τις αγροτικές οργανώσεις την ερχόμενη Τρίτη στις 11:00 το πρωί.

BEST OF TOTHEMAONLINE