ΠΑΦΟΣ: Υπο κράτηση 28χρονος - Πλαστογράφησε για να ταξιδέψει

ΠΑΦΟΣ: Υπο κράτηση 28χρονος - Πλαστογράφησε για να ταξιδέψει

Υπό κράτηση τέθηκε 28χρονος για υπόθεση πλαστοπροσωπίας, πλαστογραφίας και κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου στην Πάφο, προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.


Σύμφωνα με τον  Εκπρόσωπο Τύπου της  Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, χθες άντρας παρουσίασε κατά τον έλεγχο διαβατηρίων στον αερολιμένα Πάφου, όπου είχε μεταβεί με σκοπό την αναχώρηση του  για Γαλλία, ταξιδιωτικά έγγραφα για τα οποία ηγέρθησαν υπόνοιες πως πρόκειται για πλαστά και φέρεται να ήταν άλλου προσώπου .

Ανακρινόμενος ανέφερε τα πραγματικά του στοιχεία, συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση. 

Οι εξετάσεις για την υπόθεση, συνεχίζονται από το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η Λευκωσία διαβάζει διαφορετικά την Ολγκίν- Στο επίκεντρο ξανά τα ΜΟΕ και η 5+1- Οι αξιώσεις Ερχιουρμάν

Κυπριακό: Η Λευκωσία διαβάζει διαφορετικά την Ολγκίν- Στο επίκεντρο ξανά τα ΜΟΕ και η 5+1- Οι αξιώσεις Ερχιουρμάν

Σε ένα νέο παιχνίδι επίρριψης ευθυνών, επιχειρεί να σύρει η τουρκική πλευρά, τη διαδικασία στο Κυπριακό, την ώρα που ο ΟΗΕ προσπαθεί να κρατήσει ζωντανό το παράθυρο για επανέναρξη των συνομιλιών. Οι δηλώσεις του κατοχικου ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν, σε συνδυασμό με τις διαφορετικές αναγνώσεις για τον ρόλο των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης, αποκαλύπτουν ότι πίσω από τη συζήτηση για την 5+1 παραμένει το βασικό πρόβλημα: η απουσία κοινής πολιτικής αφετηρίας για το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE