ΠΑΦΟΣ: Υπο κράτηση 28χρονος - Πλαστογράφησε για να ταξιδέψει

ΠΑΦΟΣ: Υπο κράτηση 28χρονος - Πλαστογράφησε για να ταξιδέψει

Υπό κράτηση τέθηκε 28χρονος για υπόθεση πλαστοπροσωπίας, πλαστογραφίας και κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου στην Πάφο, προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.


Σύμφωνα με τον  Εκπρόσωπο Τύπου της  Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, χθες άντρας παρουσίασε κατά τον έλεγχο διαβατηρίων στον αερολιμένα Πάφου, όπου είχε μεταβεί με σκοπό την αναχώρηση του  για Γαλλία, ταξιδιωτικά έγγραφα για τα οποία ηγέρθησαν υπόνοιες πως πρόκειται για πλαστά και φέρεται να ήταν άλλου προσώπου .

Ανακρινόμενος ανέφερε τα πραγματικά του στοιχεία, συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση. 

Οι εξετάσεις για την υπόθεση, συνεχίζονται από το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Κύπρος στο τιμόνι της Ευρώπης: Μια ημέρα συμβολισμού, ευθύνης και πολιτικών προσδοκιών

Η Κύπρος στο τιμόνι της Ευρώπης: Μια ημέρα συμβολισμού, ευθύνης και πολιτικών προσδοκιών

Η σημερινή ημέρα καταγράφεται ως ορόσημο για την Κυπριακή Δημοκρατία. Για δεύτερη φορά από την ένταξή της στην Ευρωπαϊκή Ένωση το 2004, η Κύπρος αναλαμβάνει την Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ, σε μια συγκυρία ιδιαίτερα απαιτητική για το ευρωπαϊκό οικοδόμημα αλλά και για τη διεθνή πολιτική σκηνή.

BEST OF TOTHEMAONLINE