Θανατηφόρο στη Λάρνακα: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στη σορό της 20χρονης Γαβριέλλας - Όσα κατέδειξε

Θανατηφόρο στη Λάρνακα: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στη σορό της 20χρονης Γαβριέλλας - Όσα κατέδειξε

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού της άτυχης Γαβριέλλας Σάββα που "έσβησε" στην άσφαλτο την Πρωτοχρονιά στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση που διενήργησε ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους, ο θάνατος της 20χρονης επήλθε από πολυτραυματισμό, συνεπεία τροχαίου δυστυχήματος.

Υπενθυμίζεται ότι η μοιραία σύγκρουση σημειώθηκε γύρω στη 1 τα ξημερώματα Σαββάτου στον παλιό δρόμο Αθηένου – Αραδίππου όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται το όχημα 24χρονου με συνοδηγό την 20χρονη, παρεξέκκλινε της πορείας του και εισήλθε σε χαντάκι, ενώ ακολούθως επέστρεψε στον δρόμο και συγκρούστηκε βίαια με άλλο όχημα που κινείτο στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΛΚ: Πλήρη στήριξη σε Κύπρο έναντι της Τουρκίας- Θετικό μήνυμα για ένταξη στη Σένγκεν

ΕΛΚ: Πλήρη στήριξη σε Κύπρο έναντι της Τουρκίας- Θετικό μήνυμα για ένταξη στη Σένγκεν

Σαφή μηνύματα στήριξης προς την Κυπριακή Δημοκρατία, τόσο σε σχέση με το Κυπριακό και τις σχέσεις με την Τουρκία όσο και για την πορεία ένταξης της χώρας στη Ζώνη Σένγκεν, στέλνει το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (ΕΛΚ), μέσα από τη διακήρυξη της Συνόδου Κορυφής του.

BEST OF TOTHEMAONLINE