ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

Συνεχίζονται οι εμβολιασμοί παιδιών ηλικίας 5-11 ετών - Επαναλειτουργούν τα walk-in

Συνεχίζονται οι εμβολιασμοί παιδιών ηλικίας 5-11 ετών - Επαναλειτουργούν τα walk-in

Συνεχίζονται σήμερα και αύριο σε όλα τα εμβολιαστικά κέντρα Παγκύπρια από τις 8 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι οι εμβολιασμοί παιδιών ηλικίας 5-11 ετών, μόνο κατόπιν διευθέτησης ραντεβού.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας χθες διενεργήθηκαν 640 εμβολιασμοί παιδιών ηλικίας 5-11 ετών, που διευθετήθηκαν στο εμβολιαστικό κέντρο της Κρατικής Έκθεσης στη Λευκωσία, με τη συνεργασία της Παιδιατρικής Εταιρείας Κύπρου, από τις 8 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι.

Υπενθυμίζεται ότι σε όλα τα εμβολιαστικά κέντρα Παγκύπρια στις 3 και 4 Ιανουαρίου από τις 8 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι, θα εξυπηρετούνται παιδιά ηλικίας 5-11 ετών, μόνο κατόπιν διευθέτησης ραντεβού, στα πιο κάτω σημεία:

Στη Λευκωσία στην Κρατική Έκθεση – κέντρο Α’ και στο Κέντρο Προστασίας Μητρότητας και Ευημερίας Παιδιού – Κέντρο Υγείας Λατσιών.

Στη Λεμεσό στο Αθλητικό Κέντρο Σπύρος Κυπριανού – κέντρο Α’ και στο Κέντρο Προστασίας Μητρότητας και Ευημερίας Παιδιού – Παλαιό Νοσοκομείο.

Στη Λάρνακα στο Κέντρο Προστασίας Μητρότητας και Ευημερίας Παιδιού – Παλαιό Νοσοκομείο, στην Αμμόχωστο στο Κέντρο Προστασίας Μητρότητας και Ευημερίας Παιδιού – Νοσοκομείο Αμμοχώστου και στην Πάφο στο Κέντρο Προστασίας Μητρότητας και Ευημερίας Παιδιού - Γενικό Νοσοκομείο.

Το Υπουργείο αναφέρει ότι παράλληλα σε άλλα σημεία των εμβολιαστικών κέντρων, στις 3 και 4 Ιανουαρίου θα εξυπηρετούνται και άτομα ηλικίας 12 ετών και άνω, κατόπιν διευθέτησης ραντεβού μέσω της Πύλης Εμβολιασμού ή μέσω των κέντρων ελεύθερης προσέλευσης walk-in απο τις 8 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα.

Λόγω του αυξημένου αριθμού ραντεβού στα εμβολιαστικά κέντρα Κρατικής έκθεσης και Αθλητικό κέντρο Σπύρος Κυπριανού, τα κέντρα walk-in για τους πολίτες ηλικίας 12 ετών και άνω θα λειτουργήσουν από τις 2 το μεσημέρι μέχρι τις 6 το απόγευμα.

Στο μεταξύ, όπως προανήγγειλε ο Υπουργός Υγείας, σήμερα Δευτέρα θα γίνει σύσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας για την πίεση που δέχονται οι μονάδες εντατικής θεραπείας και την ενδεχόμενη αύξηση των κλινών.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top