Χαράλαμπος Χατζηπροδρόμου - Kατερίνα Καβαλλάρη: Αγκαλιά με τον τριών μηνών γιο τους! (Φώτο)

Χαράλαμπος Χατζηπροδρόμου - Kατερίνα Καβαλλάρη: Αγκαλιά με τον τριών μηνών γιο τους! (Φώτο)

Έγιναν γονείς για πρώτη φορά

O Χαράλαμπος Χατζηπροδρόμου έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από το MasterChef 2, ξεχωρίζοντας για τον έντονο του χαρακτήρα αλλά και για τον επαγγελματισμό του.

Μετά το τέλος του ριάλιτι μαγειρικής έγινε γνωστό πως είναι ζευγάρι με την κούκλα Κατερίνα Καβαλλάρη, που δύο χρόνια μετά αρραβωνιάστηκαν.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Προεδρικό η ηγεσία της AIPAC: Τι συζητήθηκε για ΗΠΑ, Ισραήλ και Κυπριακό

Στο Προεδρικό η ηγεσία της AIPAC: Τι συζητήθηκε για ΗΠΑ, Ισραήλ και Κυπριακό

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε αντιπροσωπεία της οργάνωσης AIPAC. Οι εξελίξεις στο Κυπριακό, η κατάσταση στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και της ευρύτερης Μέσης Ανατολής, οι σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ, καθώς και η συνεργασία ανάμεσα σε Κύπρο, Ισραήλ και ΗΠΑ, ήταν ανάμεσα στα θέματα που απασχόλησαν τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με την ηγεσία της οργάνωσης AIPAC, σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE