Έκτακτα μέτρα στην ΕΦ λόγω σημαντικής αύξησης κρουσμάτων - "Διαχειρίσιμη ακόμη η κατάσταση" - ΒΙΝΤΕΟ
04.01.2022 - 12:48
Στα 447 έφτασαν σήμερα 4 Ιανουαρίου τα ενεργά κρούσματα στην Εθνική Φρουρά. Σημειώνεται ότι μόνο χθες 3 Ιανουαρίου ανιχνεύθηκαν 107 περιστατικά στην ΕΦ.
«Είναι διαχειρίσιμη ακόμη η κατάσταση αλλά δεν πρέπει να εφησυχαζόμαστε», δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Υπουργείου Άμυνας, Χρίστος Πιερή.
Μιλώντας στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» του ΑΝΤ1, ο κ. Πιερή σημείωσε πως η επιδημιολογική επιβάρυνση οδήγησε το Υπουργείο στη λήψη έκτακτων μέτρων στα στρατόπεδα.
Η πρώτη απόφαση αφορά τη διατήρηση των ομαδοποιημένων εξόδων των Εθνοφρουρών και μετά την πάροδο των γκρουπ των γιορτών.
Η δεύτερη αφορά τα Στελέχη της Εθνικής Φρουράς, τα οποία κατά 2/3 θα παρουσιάζονται στις Μονάδες το πρωί, και το υπόλοιπο 1/3, το απόγευμα, με στόχο την αποσυμφόρηση προσωπικού και να μην έρχονται σε επαφή τα δύο γκρουπ μεταξύ τους.
Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά υπόθεση φόνου εκ προμελέτης διαπράχθηκε σήμερα το πρωί στη Λεμεσό με θύμα την VICTORY OSARUMEN THOMPSON, 30 ετών από τη Νιγηρία.