Αύξηση κρουσμάτων σε όλες τις ηλικίες στην Κύπρο δείχνουν οι επιδημιολογικοί δείκτες - ΠΙΝΑΚΕΣ

Αύξηση κρουσμάτων σε όλες τις ηλικίες στην Κύπρο δείχνουν οι επιδημιολογικοί δείκτες - ΠΙΝΑΚΕΣ

Πρωτιά σε όλες τις ηλιακές όσον αφορά τον αριθμό κρουσμάτων κατέχει η Λευκωσία σύμφωνα με τα δεδομένα από τη Μονάδα Επιδημιολογικής Επιτήρησης για την περίοδο 25/12/2021-31/12/2021.


Παράλληλα, για την ίδια περίοδο, καταγράφεται αύξηση στα κρούσματα σε όλες τις ηλικιακές ομάδες. Μάλιστα στις ηλικίες 18-19 ετών παρουσιάζεται εξαπλάσια αύξηση από την προηγούμενη βδομάδα, και πενταπλάσια για τις ηλικίες 20-24.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πέφτει τα μεσάνυχτα η αυλαία της προεκλογικής: Τοξικότητα και πανικός συσπείρωσης μέχρι την τελευταία ώρα

Πέφτει τα μεσάνυχτα η αυλαία της προεκλογικής: Τοξικότητα και πανικός συσπείρωσης μέχρι την τελευταία ώρα

Λίγες ώρες πριν πέσει η αυλαία της προεκλογικής εκστρατείας για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει περισσότερο αρένα σύγκρουσης, παρά δημοκρατική διαδικασία. Η προεκλογική ολοκληρώνεται σήμερα τα μεσάνυχτα, αφήνοντας πίσω της μια έντονη γεύση τοξικότητας, προσωπικών επιθέσεων, πολιτικής έντασης και επικοινωνιακού θορύβου. Μια προεκλογική φτωχή σε ουσία, αλλά πλούσια σε αλληλοκατηγορίες, ειρωνείες και προσπάθειες πολιτικής εξόντωσης του αντιπάλου.