ΒΙΝΤΕΟ: Ελλαδίτισσα μάνα μαγειρεύει για Κύπριους φοιτητές στην Αθήνα σε καραντίνα - Η άγνωστη ιστορία πίσω απο την πράξη της

ΒΙΝΤΕΟ: Ελλαδίτισσα μάνα μαγειρεύει για Κύπριους φοιτητές στην Αθήνα σε καραντίνα - Η άγνωστη ιστορία πίσω απο την πράξη της

Ελλαδίτισσα μητέρα στο πλευρό Κύπριων φοιτητών. 

Η κ.Σταυρούλα Λιατσοπούλου μιλώντας στην εκπομπή "Alpha Ενημέρωση", περιέγραψε την "ερωτική" της σχέση με την Κύπρο.

Ολα ξεκίνησαν όταν έκανε την εμφάνιση του ο κοροωνοϊος και λήφθησαν αυστηρά μέτρα "Σαν μανα, δεν θα ήθελα να ζει το παιδί μου στο εξωτερικό να μην υπάρχει κάποιος άνθρωπος που να ξέρω οτι ανα πάσα στιγμή θα βρεθεί δίπλα του. Οταν άρχισα να ζω το πρώτο lockdown και την αγωνία μανάδων- γονιών όταν φεύγανε γιατι τα αεροδρόμια θα κλείνανε ολοσχερώς...έκλαιγα μαζί με τα παιδιά...." Τότε οπως αναφέρει πήρε την απόφαση και είπε " Οσα παιδια θα μείνουν Αθήνα θα τα στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις".

Οπως ανέφερε η κ.Λιατσοπούλου κάποια παιδιά αρρώστησαν όχι μόνο απο κορωνοϊο αλλα και απο άλλες ασθένειες και ξενύχτησε μαζί τους στο νοσοκομειο. 

Αντιλαμβανόμενη την αγωνία των γονιών , που ήταν μακρια τους αποκλεισμένοι με lockdown, πήρε την απόφαση να μαγειρεύει και να τους πηγαίνει τα γεύματα τους. Κάτι που επαναλαμβάνει ξανά.

Οπως ανέφερε η αγάπη της για τους Κύπριους ξεκίνησε όταν μετά απο μια δική της προσωπική οικονομική καταστροφή "ηρθαν οι Κύπριοι και στήριξαν την ιστορία μου" και οπως ειπε αυτο δεν θα το ξεχάσει.

Ως ευγνομοσύνη χαρακτηρίζει αυτή τη σχέση με την Κύπρο και ως μάνα τάχθηκε να στηρίζει τους Κύπριους φοιτητές στην Αθήνα:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βρετανικά μαχητικά Typhoon και F-35 πραγματοποίησαν αποστολές στην Κύπρο - Έχει χιλιάδες στόχους και πολεμικά σχέδια για 3 έως 6 εβδομάδες το Ισραήλ

Βρετανικά μαχητικά Typhoon και F-35 πραγματοποίησαν αποστολές στην Κύπρο - Έχει χιλιάδες στόχους και πολεμικά σχέδια για 3 έως 6 εβδομάδες το Ισραήλ

Με χιλιάδες προκαθορισμένους στόχους και πολεμικά σχέδια διάρκειας από τρεις έως έξι εβδομάδες εμφανίζεται να είναι προετοιμασμένο το Ισραήλ, την ώρα που βρετανικά μαχητικά αεροσκάφη τύπου Eurofighter Typhoon και Lockheed Martin F-35 Lightning II πραγματοποίησαν αποστολές στην Κύπρο, ενισχύοντας την παρουσία συμμαχικών δυνάμεων στην περιοχή. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE