Χιλιάδες αντισηπτικά από τη Remedica - Θα διανεμηθούν παγκύπρια σε 30 σχολεία

Χιλιάδες αντισηπτικά από τη Remedica - Θα διανεμηθούν παγκύπρια σε 30 σχολεία

Συνολικά 2.400 αντισηπτικά παρέδωσε η φαρμακοβιομηχανία Remedica στη Σχολική Εφορεία Λεμεσού, για να διανεμηθούν σε 30 σχολεία παγκύπρια.

Ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρει ότι «δεδομένης της τρέχουσας επιδημιολογικής κατάστασης, η εταιρεία Remedica δεν θα μπορούσε να μην συνδράμει ενεργά στην προσπάθεια μείωσης της διασποράς της νόσου COVID-19».

Ως εκ τούτου, προστίθεται, την περασμένη Τετάρτη παραδόθηκαν στον Πρόεδρο της Συντονιστικής Επιτροπής των Σχολικών Εφορειών και Πρόεδρο της Εφορείας Ελληνικών Εκπαιδευτηρίων Λεμεσού, Ντίνο Έλληνα, 30 κιβώτια με 2.400 ατομικά αντισηπτικά, τα οποία θα διανεμηθούν παγκύπρια σε 30 σχολεία.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στη Βουλή των Αντιπροσώπων, αποτελεί ακόμη έναν σημαντικό σταθμό σε μια πολιτική διαδρομή που μέσα σε δέκα χρόνια την οδήγησε από μια δύσκολη εσωκομματική δοκιμασία στην ηγεσία του Δημοκρατικού Συναγερμού και στην Προεδρία της Βουλής.