Χιλιάδες αντισηπτικά από τη Remedica - Θα διανεμηθούν παγκύπρια σε 30 σχολεία

Χιλιάδες αντισηπτικά από τη Remedica - Θα διανεμηθούν παγκύπρια σε 30 σχολεία

Συνολικά 2.400 αντισηπτικά παρέδωσε η φαρμακοβιομηχανία Remedica στη Σχολική Εφορεία Λεμεσού, για να διανεμηθούν σε 30 σχολεία παγκύπρια.

Ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρει ότι «δεδομένης της τρέχουσας επιδημιολογικής κατάστασης, η εταιρεία Remedica δεν θα μπορούσε να μην συνδράμει ενεργά στην προσπάθεια μείωσης της διασποράς της νόσου COVID-19».

Ως εκ τούτου, προστίθεται, την περασμένη Τετάρτη παραδόθηκαν στον Πρόεδρο της Συντονιστικής Επιτροπής των Σχολικών Εφορειών και Πρόεδρο της Εφορείας Ελληνικών Εκπαιδευτηρίων Λεμεσού, Ντίνο Έλληνα, 30 κιβώτια με 2.400 ατομικά αντισηπτικά, τα οποία θα διανεμηθούν παγκύπρια σε 30 σχολεία.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

Οι ήρωές μας ορίζουν το χρέος και την ευθύνη όλων μας να πράξουμε ό,τι είναι δυνατό για τον τερματισμό της τουρκικής κατοχής, δήλωσε, τη Δευτέρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά την επιμνημόσυνη δέηση στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας για τους πεσόντες αξιωματικούς και οπλίτες κατά την τουρκική εισβολή του 1974. Αναφερόμενος στην κάθοδο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, υπογράμμισε ότι στόχος είναι η σύγκληση διευρυμένης διάσκεψης, κατά την οποία θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από το σημείο όπου διακόπηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE