Μεγάλος αριθμός παιδιών για εμβόλιο στη Λεμεσό - Πέραν των 460 ηλικιών 5-11 ετών

Μεγάλος αριθμός παιδιών για εμβόλιο στη Λεμεσό - Πέραν των 460 ηλικιών 5-11 ετών

Αρκετά μεγάλη η προσέλευση σήμερα Σάββατο 8 Ιανουαρίου στο Αθλητικό Κέντρο Σπύρος Κυπριανού, όπου πραγματοποιούνταν εμβολιασμοί παιδιών ηλικίας 5-11 ετών.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας, πραγματοποιήθηκαν συνολικά 465 εμβολιασμοί παιδιών, ενώ στην είσοδο βρισκόταν και ο Άγιος Βασίλης, δίνοντας δώρα στα παιδιά.

Το εμβολιαστικό κέντρο επισκέφθηκε και ο Υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χατζηπαντέλας, συνοδευόμενος από την Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου, Χριστίνα Γιαννάκη.

Υπενθυμίζεται ότι στις 15 Ιανουαρίου 2022, θα λειτουργήσει εμβολιαστικό κέντρο από τις 08:00 – 14:00 στο γραφείο του Επιτρόπου Ανάπτυξης Ορεινών κοινοτήτων στην Τριμίκλινη για την εξυπηρέτηση των παιδιών ηλικίας 5-11 ετών.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Σημαντική για επανέναρξη διαπραγματεύσεων η αλληλεγγύη εταίρων

ΠτΔ: Σημαντική για επανέναρξη διαπραγματεύσεων η αλληλεγγύη εταίρων

Στην προσπάθεια για την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων με στόχο μια διαρκή και βιώσιμη λύση του Κυπριακού, με βάση μια δικοινοτική, διζωνική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα, όπως ορίζεται από το πλαίσιο του ΟΗΕ και τις αξίες και αρχές της ΕΕ, η αλληλεγγύη εταίρων όπως η Ισπανία είναι πολύ σημαντική, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την παρουσίαση των διαπιστευτηρίων της νέας Πρέσβειρας του Βασιλείου της Ισπανίας στην Κυπριακή Δημοκρατία, Mercedes Alonso Frayle.

BEST OF TOTHEMAONLINE