Επανέρχεται στο ΥΠΕΞ ο Κασουλίδης μετά την παραίτηση Χριστοδουλίδη - Τα είπε τηλεφωνικώς με τον Πρόεδρο

Επανέρχεται στο ΥΠΕΞ ο Κασουλίδης μετά την παραίτηση Χριστοδουλίδη - Τα είπε τηλεφωνικώς με τον Πρόεδρο

Ο Ιωάννης Κασουλίδης θα διαδεχτεί τον Νίκο Χριστοδουλίδη στη θέση του Υπουργού Εξωτερικών, μετά την παραίτηση του τελευταίου και την αποχώρησή του από τη θέση του επικεφαλής της κυπριακής διπλωματίας την Τρίτη 11 Ιανουαρίου.


Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, ο κ. Κασουλίδης, ο οποίος είχε διατελέσει Υπουργός Εξωτερικών κατά την πρώτη πενταετία της διακυβέρνησης Νίκου Αναστασιάδη, είχε σήμερα το πρωί, όπως και την περασμένη Παρασκευή, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, Αναστασιάδης και Κασουλίδης κατά την τηλεφωνική τους επικοινωνία συζήτησαν θέματα που αφορούν στο Κυπριακό, την εξωτερική πολιτική της Κυπριακής Δημοκρατίας και γενικότερα τα θέματα που έχει να αντιμετωπίσει το Υπουργείο Εξωτερικών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμη συνάντηση αύριο στο Προεδρικό - Χριστοδουλίδης και Ολγκίν συζητούν την επόμενη μέρα στο Κυπριακό

Κρίσιμη συνάντηση αύριο στο Προεδρικό - Χριστοδουλίδης και Ολγκίν συζητούν την επόμενη μέρα στο Κυπριακό

Νέα συνάντηση με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα έχει την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Όπως ανακοίνωσε η Προεδρία, η συνάντηση είναι προγραμματισμένη για τις τρεις και τέταρτο το απόγευμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE