Στην κυκλοφορία δόθηκε το σημείο του θανατηφόρου στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Πάφου

Στην κυκλοφορία δόθηκε το σημείο του θανατηφόρου στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Πάφου

Δόθηκε ξανά στην κυκλοφορία η λωρίδα κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού-Πάφου, με κατεύθυνση την Πάφο, παρά την έξοδο Παραμαλίου, η οποία ήταν κλειστή λόγω του χθεσινοβραδινού διπλού θανατηφόρου τροχαίου.

Σύμφωνα με τις Βρετανικές Βάσεις, η λωρίδα κυκλοφορίας άνοιξε λίγο μετά τις 11 το πρωί, αφού ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις για το τροχαίο.
 
Υπενθυμίζεται ότι στο δυστύχημα έχασαν τη ζωή τους ο 24χρονος Πρόδρομος (Μάκης) Θεμιστοκλέους και ο 26χρονος Αβραάμ (Μάκης) Αλεξάνδρου, ενώ τραυματίστηκε ελαφριά η 28χρονη οδηγός του οχήματος, το οποίο ακινητοποιήθηκε και ακολούθως παρασύρθηκε από λεωφορείο που ακολουθούσε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Σε ρυθμούς τελικής προετοιμασίας για την τριμερή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδης, του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, και Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, στις 9 Νοεμβρίου φαίνεται να κινούνται οι τρεις πλευρές.

BEST OF TOTHEMAONLINE