Στην κυκλοφορία δόθηκε το σημείο του θανατηφόρου στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Πάφου

Στην κυκλοφορία δόθηκε το σημείο του θανατηφόρου στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Πάφου

Δόθηκε ξανά στην κυκλοφορία η λωρίδα κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού-Πάφου, με κατεύθυνση την Πάφο, παρά την έξοδο Παραμαλίου, η οποία ήταν κλειστή λόγω του χθεσινοβραδινού διπλού θανατηφόρου τροχαίου.

Σύμφωνα με τις Βρετανικές Βάσεις, η λωρίδα κυκλοφορίας άνοιξε λίγο μετά τις 11 το πρωί, αφού ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις για το τροχαίο.
 
Υπενθυμίζεται ότι στο δυστύχημα έχασαν τη ζωή τους ο 24χρονος Πρόδρομος (Μάκης) Θεμιστοκλέους και ο 26χρονος Αβραάμ (Μάκης) Αλεξάνδρου, ενώ τραυματίστηκε ελαφριά η 28χρονη οδηγός του οχήματος, το οποίο ακινητοποιήθηκε και ακολούθως παρασύρθηκε από λεωφορείο που ακολουθούσε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δύσκολη εξίσωση του Νίκου Χριστοδουλίδη: To ΔΗΚΟ, ο ανθεκτικός ΔΗΣΥ και το στοίχημα του 2028

Η δύσκολη εξίσωση του Νίκου Χριστοδουλίδη: To ΔΗΚΟ, ο ανθεκτικός ΔΗΣΥ και το στοίχημα του 2028

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα πολιτικό δεδομένο, που δεν μπορεί πλέον να αγνοήσει: οι ισορροπίες που διαμορφώθηκαν στις προεδρικές εκλογές του 2023, δεν υπάρχουν σήμερα, με την ίδια μορφή.

BEST OF TOTHEMAONLINE