Στην κυκλοφορία δόθηκε το σημείο του θανατηφόρου στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Πάφου

Στην κυκλοφορία δόθηκε το σημείο του θανατηφόρου στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Πάφου

Δόθηκε ξανά στην κυκλοφορία η λωρίδα κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού-Πάφου, με κατεύθυνση την Πάφο, παρά την έξοδο Παραμαλίου, η οποία ήταν κλειστή λόγω του χθεσινοβραδινού διπλού θανατηφόρου τροχαίου.

Σύμφωνα με τις Βρετανικές Βάσεις, η λωρίδα κυκλοφορίας άνοιξε λίγο μετά τις 11 το πρωί, αφού ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις για το τροχαίο.
 
Υπενθυμίζεται ότι στο δυστύχημα έχασαν τη ζωή τους ο 24χρονος Πρόδρομος (Μάκης) Θεμιστοκλέους και ο 26χρονος Αβραάμ (Μάκης) Αλεξάνδρου, ενώ τραυματίστηκε ελαφριά η 28χρονη οδηγός του οχήματος, το οποίο ακινητοποιήθηκε και ακολούθως παρασύρθηκε από λεωφορείο που ακολουθούσε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανακοινώνει ετήσιο προγραμματισμό τον Φεβρουάριο - Αποτίμηση πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο

ΠτΔ: Ανακοινώνει ετήσιο προγραμματισμό τον Φεβρουάριο - Αποτίμηση πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε συνολική αποτίμηση της πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο, με τη συμπλήρωση τριών ετών διακυβέρνησης, ενώ στις 5 Φεβρουαρίου θα ανακοινώσει τον ετήσιο προγραμματισμό για το τέταρτο έτος διακυβέρνησης, είπε σήμερα η Υφυπουργός παρά τω Προέδρω κα Ειρήνη Πική.

BEST OF TOTHEMAONLINE