ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ποιους δρόμους να αποφύγετε λόγω κακοκαιρίας - Φωτογραφίες από το χιονισμένο Τρόοδος

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ποιους δρόμους να αποφύγετε λόγω κακοκαιρίας - Φωτογραφίες από το  χιονισμένο Τρόοδος

Η κατάσταση στο οδικό δίκτυο στις 11.30 μεσημέρι της Δευτέρας, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας 

Μόνο για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες παραμένουν λόγω ολισθηρότητας από τη χιονόπτωση που σημειώθηκε στο Τρόοδος, οι δρόμοι Καρβουνά-Τροόδους, Πλατρών-Τροόδους και Προδρόμου-Πλατρών, Προδρόμου-Τροόδους, Κακοπετριάς-Pinewood, Πεδουλά-Pinewood και Πεδουλά-Προδρόμου.

Στην ευρύτερη περιοχή Τροόδους, επικρατεί και πυκνή ομίχλη, με αποτέλεσμα η ορατότητα να είναι περιορισμένη.

Κατολισθήσεις όγκων πετρών και βράχων έχουν σημειωθεί σε διάφορα σημεία στους δρόμους Οράς – Ακαπνού, Οράς – Μελίνης, Μελίνης – Οδού και Οδού – Φαρμακά, ενώ κατολισθήσεις έχουν σημειωθεί στο δρόμο Καλού Χωριού – Γουρρίου.

Καταρρακτώδεις βροχές και χαλαζόπτωση σημειώνονται στον αυτοκινητόδρομο Πάφου-Λεμεσού, ενώ καταρρακτώδεις βροχές σημειώνονται και στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας, με αποτέλεσμα το οδόστρωμα να είναι ολισθηρό και η ορατότητα περιορισμένη. Περιορισμένη είναι η ορατότητα λόγω καταρρακτωδών βροχών και στη συμβολή του αυτοκινητοδρόμου Λευκωσίας-Λάρνακας με τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού, παρά την Αλάμπρα.

Βροχές σημειώνονται σε όλες τις επαρχίες. Η Αστυνομία συστήνει ιδιαίτερη προσοχή σε όσους διακινούνται στο οδικό δίκτυο, ενώ καλούνται οι οδηγοί οχημάτων να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα, να έχουν αναμμένα τα φώτα πορείας του οχήματός τους και να δίνουν προτεραιότητα σε άλλους διερχόμενους οδηγούς όπου χρειαστεί.

Κλειστός ο δρόμος Αυδήμου-Πισσουρίου λόγω υπερχείλισης ποταμού

Πτώση πετρών σημειώθηκε γύρω στις 12.20 το μεσημέρι της Δευτέρας, στο σημείο του αυτοκινητοδρόμου Λευκωσίας-Λεμεσού, παρά το δάσος Κακορατζιάς, με αποτέλεσμα ο δρόμος να έχει καταστεί επικίνδυνος.

Επικίνδυνα ολισθηρό λόγω συσσώρευσης όγκου νερού έχει καταστεί το οδόστρωμα στον αυτοκινητόδρομο Πάφου-Λεμεσού, σε διάφορα σημεία στο τμήμα από Τίμη μέχρι και το ύψος παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Καλούνται οι οδηγοί οχημάτων που διακινούνται στους αυτοκινητοδρόμους, να οδηγούν τα οχήματά τους με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να παρέχουν προτεραιότητα σε άλλους διερχόμενους οδηγούς όπου χρειαστεί.

Την ίδια ώρα, στο δρόμο Αυδήμου – Πισσουρίου, σε σημείο κοντά στη συμβολή με τον παλαιό δρόμο Λεμεσού-Πάφου, παρατηρείται υπερχείλιση ποταμού, με αποτέλεσμα ο δρόμος να έχει κλείσει για την κυκλοφορία.

 

Η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από δρόμους στο χιονισμένο Τρόοδος , δίνοντας εικόνα για την κατάσταση στο οδικό δίκτυο της περιοχής. 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



 «Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

«Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top