Λύπη για τον θάνατο Σασόλι εκφράζει ο ΠτΔ και η Αννίτα Δημητρίου

Λύπη για τον θάνατο Σασόλι εκφράζει ο ΠτΔ και η Αννίτα Δημητρίου

Τη λύπη τους για τον θάνατο του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νταβίντ Σασόλι εκφράζουν με αναρτήσεις τους στο Twitter ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης και η Πρόεδρος της Βουλής, Αννίτα Δημητρίου.

Στην ανάρτησή του, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης αναφέρει ότι το έργο του Σασόλι για τον εκσυγχρονισμό του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ήταν «οραματικό» ενώ λέει ότι οι σκέψεις του είναι με την οικογένειά του, τους φίλους και τους συναδέλφους του.

Σε «πολύτιμο μέλος» που έχασε η ευρωπαϊκή οικογένεια, αναφέρεται από την πλευρά της η Πρόεδρος της Βουλής και εκφράζει τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια και τους φίλους του Σασόλι.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Η εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό θρίλερ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τα κομματικά επιτελεία να βρίσκονται σε διαρκή κινητικότητα και τις διεργασίες να πυκνώνουν όσο πλησιάζει η πρώτη συνεδρία της νέας Ολομέλειας. Συναντήσεις, τηλεφωνήματα, ανεπίσημες επαφές και παρασκηνιακές διαβουλεύσεις συνθέτουν το σκηνικό ενός πολύπλοκου πολιτικού παζλ, στο οποίο τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE