ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θλίψη από τοπικούς φορείς για τον θάνατο του Μ. Παυλίδη - Την Παρασκευή το τελευταίο αντίο

Θλίψη από τοπικούς φορείς για τον θάνατο του Μ. Παυλίδη - Την Παρασκευή το τελευταίο αντίο

Την θλίψη τους για τον θάνατο χτες του τέως Δημάρχου Γεροσκήπου Μιχάλη Παυλίδη, εκφράζουν Δήμοι, Σύνδεσμοι και Οργανωμένοι Φορείς. Η κηδεία του, σύμφωνα με ανακοίνωση των οικείων του, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στις 14:00, στην Αγία Παρασκευή, στη Γεροσκήπου.


Παράκληση της οικογένειας είναι όπως αντί στεφάνων όπως γίνονται εισφορές για τον μικρό Λούκα Σταύρου και για τον ΠΑΣΥΚΑΦ.

Σε ανακοίνωση του ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος αναφέρει πως προσωπικά ο ίδιος και ο Δήμος Πάφου έχασαν έναν καλό φίλο και ένα πολύτιμο συνεργάτη.  Ο Μιχάλης Παυλίδης, σημειώνει ο κ. Φαίδωνος «μας αφήνει πολλά για να τον θυμόμαστε». Υπήρξε, προσθέτει, ο Δήμαρχος που αγαπούσε την  Γεροσκήπου του αλλά και την επαρχία μας, ο επιχειρηματίας με το κοινωνικό πρόσωπο, ο άνθρωπος της εξωστρέφειας, της ευχάριστης παρέας και της ποιοτικής διασκέδασης. Εκφράζει τα συλλυπητήριά  του στην οικογένειά του.

Σε ανακοίνωση ο Πρόεδρος, τα Μέλη του ΔΣ, ο Γραμματέας/ Διευθυντής και το προσωπικό του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πάφου εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήριά στην οικογένεια και τους οικείους του κ. Παυλίδη. Ο Μάκης Παυλίδης, αναφέρεται, υπήρξε ένας πολιτικός με καθαρό, ειλικρινή και μεστό λόγο. Άνθρωπος που αγωνίστηκε με πάθος και ανιδιοτέλεια για τη Γεροσκήπου, την πόλη που αγάπησε και τον αγάπησε τιμώντας τον στο αξίωμα του Δημάρχου για 9.5 χρόνια. Άνθρωπος φλογερός, χαμογελαστός με παρρησία λόγου χωρίς υπεκφυγές. Το ΕΒΕ Πάφου, σημειώνει πως «πέραν των  επιτυχιών του στον τομέα των επιχειρήσεων και την συμβολή του στην τοπική οικονομία και κοινωνία, η πολυσχιδής δράση του, η χαρισματική προσωπικότητά του και η συνεισφορά του στα δημόσια πράγματα της Κύπρου ενέπνεαν την εκτίμηση, την αγάπη και τον σεβασμό όλων».

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος εκφράζουν επίσης το ΔΣ, η Διεύθυνση, το προσωπικό και τα παιδιά Ιδρύματος Μαργαρίτας Λιασίδου, σημειώνοντας ότι «βρισκόταν πάντα στο πλευρό του Ιδρύματος, στηρίζοντας και βοηθώντας το έργο μας».

Η Πρόεδρος, τα μέλη του ΔΣ, η Διεύθυνση και το προσωπικό του Συνδέσμου για την Πρόληψη και Αντιμετώπιση της Βίας στην Οικογένεια (ΣΠΑΒΟ) εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη. Ο Μιχάλης Παυλίδης, αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΣΠΑΒΟ είχε ενεργό δράση στα κοινά και αποτέλεσε συνεργάτη του με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ευαισθησία στα θέματα της Βίας στην Οικογένεια. 
Ο τέως Δήμαρχος Γεροσκήπου, με  άμεσες ενέργειες ανταποκρίθηκε στις ανάγκες του Οργανισμού παραχωρώντας ειδικό χώρο στο Δήμο του για την κοινωνική υπηρεσία του ΣΠΑΒΟ και για τη στέγαση των συμβουλευτικών υπηρεσιών για θύματα στην Πάφο.

Τον φίλο του Δήμαρχο Γεροσκήπου Μιχάλη Παυλίδη, που «έφυγε» χτες από τη ζωή αποχαιρετά και ο Πρόεδρος της ΟΣΙΚΑ Νεόφυτος Θρασυβούλου, εκφράζοντας εκ μέρους του Συνδέσμου βαθύτατη θλίψη. «Η Γεροσκήπου και η Πάφος γενικότερα, από σήμερα είναι φτωχότερες, αφού έχασαν ένα πολύ καλό και έντιμο άνθρωπο, χαμογελαστό και πρόσχαρο». 

Την λύπη του για τον θάνατο του τέως Δημάρχου Πάφου Μιχάλη Παυλίδη και τα   εκφράζει με ανακοίνωση ο Λαογραφικός Όμιλος Γεροσκήπου.Το Δ.Σ. του Λαογραφικού Ομίλου Αφροδίτη Γεροσκήπου, προστίθεται στην ανακοίνωση, εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του εκλιπόντος. 

To ΔΣ του ΟΠΕΚ αποχαιρετά τον Μιχάλη Παυλίδη «με τον οποίο ο Όμιλος μοιράστηκε ιδέες και συμπορεύτηκε σε κοινές δραστηριότητες για περισσότερο από δύο δεκαετίες». Ο ΟΠΕΚ Πάφου κρατά στην δική του μνήμη μια ξεχωριστή θέση για τον Μάκη Παυλίδη και εκφράζει τα βαθιά συλλυπητήρια του στην οικογένεια του, καταλήγει η ανακοίνωση.

H ΕΔΕΚ Πάφου εκφράζει την βαθύτατη θλίψη της για τον θάνατο και συναγωνιστή της τέως Δημάρχου Γεροσκήπου Μιχάλη Παυλίδη. Η σκέψη μας αυτές τις δύσκολες ώρες , προστίθεται στην ανακοίνωση, βρίσκεται στους οικείους και στην ευρύτερη οικογένεια του εκλιπόντος. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top