Τηλεφωνική επικοινωνία Δένδια-Λαβρόφ - Τι συζήτησαν οι δύο ΥΠΕΞ

Τηλεφωνική επικοινωνία Δένδια-Λαβρόφ - Τι συζήτησαν οι δύο ΥΠΕΞ

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε σήμερα, Τετάρτη 12 Ιανουαρίου, ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας με τον Ρώσο ομόλογό του Σεργκέι Λαβρόφ.


Αντικείμενο της συνομιλίας των δύο Υπουργών Εξωτερικών ήταν οι εξελίξεις στην Ουκρανία, καθώς και οι εξελίξεις στο Καζακστάν, τη Λιβύη και τη Συρία.

Σε ανάρτησή του στο Twitter, o κ. Δένδιας σημείωσε: «Είχα εκτενή τηλεφωνική συνομιλία με τον Ρώσο ομόλογό μου S. Lavrov αναφορικά με τις εξελίξεις στην Ουκρανία, κατά την οποία επανέλαβα τις πάγιες ελληνικές θέσεις. Συνομιλήσαμε επίσης για τις εξελίξεις στο Καζακστάν, τη Λιβύη και τη Συρία».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού - Πότε καταφθάνει - Ως συμμαχία κατά Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη Μόντι

Επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού - Πότε καταφθάνει - Ως συμμαχία κατά Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη Μόντι

Ως συμμαχία κατά της Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού Ναρέντρα Μόντι στην Κυπριακή Δημοκρατία, ενώ αναφέρει ότι αυτή η επίσκεψη έχει τη δυνατότητα να ενισχύσει τις σχέσεις ΕΕ-Ινδίας, καθώς η Κυπριακή Δημοκρατία θα αναλάβει την προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης το πρώτο εξάμηνο του 2026».

BEST OF TOTHEMAONLINE