«Μίλησαν» οι νεκροτομές των δυο μουσικών – Έτσι «έφυγαν» από τη ζωή οι Μάκηδες

«Μίλησαν» οι νεκροτομές των δυο μουσικών – Έτσι «έφυγαν» από τη ζωή οι Μάκηδες

Ολοκληρώθηκαν οι νεκροτομές στις σορούς του Πρόδρομου Θεμιστοκλέους (Μάκη) και Αβραάμ Αλεξάνδρου (Mάκη) 24 και 26 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι έφυγαν από τη ζωή το βράδυ της προηγούμενης Κυριακής 09 Ιανουαρίου μετά από τροχαίο.

Σύμφωνα με τα ευρήματα των νεκροτομών που διενέργησε ο ιατροδικαστής Εμμανουήλ Σακελλιάδης, ο θάνατος των Θεμιστοκλέους και Αλεξάνδρου προήλθε από πολλαπλά τραύματα, συνεπεία τροχαίου δυστυχήματος.

Να σημειωθεί πως οι νεκροτομή του Πρόδρομου Θεμιστοκλέους διενεργήθηκε την Τρίτη 11 Ιανουαρίου, ενώ η νεκροτομή του Αβράαμ Αλεξάνδρου διενεργήθηκε την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου. 

Υπενθυμίζουμε ότι το τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (9/1) στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Πάφου με θύματα τους Πρόδρομο Θεμιστοκλέους και Αβραάμ Αλεξάνδρου 24 και 26 ετών αντίστοιχα.

Τα δύο πρόσωπα επέβαιναν σε όχημα που οδηγούσε 28χρονη, η οποία νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε κοντά στις 20:30, όταν σύμφωνα με την Αστυνομία η 28χρονη απώλεσε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα αυτό ν’ ανατραπεί και να συγκρουστεί με λεωφορείο.

Τα τρία πρόσωπα μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο των δύο νεαρών.
Θυμίζουμε ότι οι δυο Μάκηδες ήταν φίλοι, μουσικοί, που με την ενέργεια τους διασκέδαζαν τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE