ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έπαθλο ένας «κούσπος» - Ειδικός αγώνας δρόμου στο Μιτσερό

Έπαθλο ένας «κούσπος» - Ειδικός αγώνας δρόμου στο Μιτσερό

Το 4ο Mitsero Mine Run λαμβάνει χώρα στις 13 Φεβρουαρίου 2022, με διοργανωτές το Κοινοτικό Συμβούλιο Μιτσερού, το Κέντρο Νεότητας Μιτσερού και τους S.A.S. Sports.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση των διοργανωτών, στόχος του θεσμοθετημένου αγώνα τρεξίματος cross country είναι η ανάδειξη της κοινότητας και η προβολή του φυσικού τοπίου της ευρύτερης περιοχής.

Ο αγώνας περιλαμβάνει, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, τρεις διαδρομές. Η διαδρομή των 21 χλμ. προσφέρεται για προπόνηση και προετοιμασία των δρομέων για τους προσεχείς μαραθώνιους της άνοιξης, η διαδρομή των 12 χλμ. ενδείκνυται για όλους τους αθλητές, ενώ η διαδρομή των 5,5 χλμ. απευθύνεται σε αρχάριους δρομείς αλλά και περιπατητές.

Προστίθεται ότι το όνομα του αγώνα, το λογότυπο, το καθιερωμένο έπαθλο του «Κούσπου» και η επιλεχθείσα διαδρομή παραπέμπουν και συνδέουν τα τρία ιστορικά μεταλλεία Κοκκινοπεζούλα, Κοκκινόγια και Παλιό Μεταλλείο Χρυσού, προσφέροντας ταυτόχρονα μια ευκαιρία περιήγησης στην ιστορία της περιοχής.

Προτεραιότητα των διοργανωτών είναι η διεξαγωγή ενός αγώνα υψηλών προδιαγραφών τόσο σε ό,τι αφορά την ασφάλεια των συμμετεχόντων, όσο και τις παροχές προς τους δρομείς, όπως η ηλεκτρονική χρονομέτρηση με άμεση ανακοίνωση των αποτελεσμάτων (live results), εξατομικευμένα τρισδιάστατα μετάλλια, αναμνηστικό φανελάκι τερματισμού, σταθμοί ενυδάτωσης επί τις διαδρομής και η παρουσία ασθενοφόρου με διασώστες.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Η μοναδική βάση επίλυσης του Κυπριακού είναι η λύση στη βάση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως περιγράφεται στα ψηφίσματα των ΗΕ, των συγκλίσεων που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό του, ο οποίος αναγνώσθηκε από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σε επίσημο δείπνο των ομογενών στη Νέα Υόρκη με αφορμή την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top