ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Συνεχίζει ο ψηλός αριθμός κρουσμάτων - Η σημερινή ανακοίνωση Παρασκευή 14 Ιανουαρίου

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Συνεχίζει ο ψηλός αριθμός κρουσμάτων - Η σημερινή ανακοίνωση Παρασκευή 14 Ιανουαρίου

Tο Υπουργείο Υγείας ανακοινώνει ότι σήμερα, 14 Ιανουαρίου 2022:

  • Δεν καταγράφηκαν θάνατοι ασθενών με τελική αιτία θανάτου την COVID-19, και συνεπώς ο συνολικός αριθμός θανάτων παραμένει 672.
  • 257 ασθενείς COVID-19 νοσηλεύονται, εκ των οποίων οι 91 σε σοβαρή κατάσταση. Ποσοστό 73,16% των νοσηλευόμενων δεν έχουν ιστορικό εμβολιασμού.
  • 18 post-COVID ασθενείς που έπαψαν να είναι μολυσματικοί (αποχαρακτηρισμένα περιστατικά), συνεχίζουν να νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε σοβαρή κατάσταση λόγω COVID σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
  • Έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά 122,217 τεστ ανίχνευσης της νόσου με τη μοριακή μέθοδο (PCR) και τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test).
  • 3,042 (ποσοστό θετικότητας: 2,49%) νέα περιστατικά της νόσου COVID-19 εντοπίστηκαν από τα μοριακά τεστ (PCR) και τα τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test), ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό κρουσμάτων σε 221,416.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην Κύπρο σήμερα η Τζιόρτζια Μελόνι - Η ατζέντα της συζήτησης με ΠτΔ

Στην Κύπρο σήμερα η Τζιόρτζια Μελόνι - Η ατζέντα της συζήτησης με ΠτΔ

Την Κύπρο επισκέπτεται σήμερα η Πρωθυπουργός της Ιταλίας, Τζόρτζια Μελόνι, με στόχο την αναβάθμιση των διμερών σχέσεων, με απτά παραδοτέα. Πρόκειται για την πρώτη διμερή επίσκεψη Ιταλού Πρωθυπουργού στη χώρα εδώ και 36 χρόνια και έρχεται σε συνέχεια της επίσκεψής του Προέδρου της Δημοκρατίας στη Ρώμη τον περασμένο Φεβρουάριο, καθώς και της ιστορικής επίσκεψης του Προέδρου Ματαρέλα στην Κύπρο, του πρώτου Ιταλού Προέδρου από την εγκαθίδρυση των διπλωματικών σχέσεων των δύο χωρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE