Συνεχίζουν οι καταγγελίες για παραβίαση μέτρων κατά της διασποράς του COVID-19

Συνεχίζουν οι καταγγελίες για παραβίαση μέτρων κατά της διασποράς του COVID-19

Σε καταγγελίες 7 πολιτών και 8 υποστατικών για παράβαση των μέτρων προστασίας κατά της διασποράς του κορωνοϊού, προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο.

 
Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ λειτουργός του Κλάδου Επικοινωνίας της Αστυνομίας κατά το τελευταίο 24ωρο, η Δύναμη προέβη σε συνολικά 1.959 ελέγχους σε όλη την ελεύθερη Κύπρο.
 
Συγκεκριμένα, στη Λευκωσία διενεργήθηκαν 562 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν ένας πολίτης και 2 υπεύθυνοι υποστατικών, στη Λεμεσό έγιναν 227 έλεγχοι με καταγγελίες 4 πολιτών και δύο υποστατικών, στη Λάρνακα καταγγέλθηκε ένας πολίτης και ένας υπεύθυνος υποστατικού μετά από 435 ελέγχους, στην Πάφο καταγγέλθηκαν δύο υποστατικά και ένας πολίτης έπειτα από 141 ελέγχους, στην Αμμόχωστο καταγγέλθηκε ένας υπεύθυνος υποστατικού μετά από 319 ελέγχους, ενώ στην περιοχή Μόρφου έγιναν 143 έλεγχοι χωρίς να υπάρξουν καταγγελίες.
 
Τέλος τα Τμήματα Τροχαίας διενήργησαν 132 ελέγχους χωρίς να υπάρξουν καταγγελίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Χωρίς την παρουσία ΜΜΕ επιτόπου θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 4 το απόγευμα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών την οποία φιλοξενεί στην οικία του στη νεκρή ζώνη του αεροδρομίου Λευκωσίας ο Ειδικός Εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE