Ο άτολμος «Σούπερ-Μαν» τζούνιορ κι ο «Μπίλης» που το… γύρισε στο Netflix!

Ο άτολμος «Σούπερ-Μαν» τζούνιορ κι ο «Μπίλης» που το… γύρισε στο Netflix!

Έγινε συναρπαστικό παιχνιδάκι χτες βράδυ, στο… παγωμένο ΓΣΠ, αλλά δυστυχώς η κοινή γνώμη δεν ασχολείται τόσο με την «ζωγραφιά» του Εφραίμ και την σούπερ εμφάνιση του Φαμπρίς Κα!

Αν κοιτάξετε στα Social Media, οι συζητήσεις δίδουν και παίρνουν, πως και «έχασαν» την φάση του 61ου λεπτού –όπου ο Σάβιτς ανέτρεψε καθαρά τον Σάλι- ο διαιτητής Αντρέας Αργυρού (γιός του «Σούπερμαν») και ο Var-istas Βασίλης Δημητρίου.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE