Οδηγοί εγκλωβίστηκαν στα χιόνια μεταξύ τους και οικογένεια – Καταλυτική η παρέμβαση Αστυνομίας

Οδηγοί εγκλωβίστηκαν στα χιόνια μεταξύ τους και οικογένεια – Καταλυτική η παρέμβαση Αστυνομίας

Λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή Τροόδους, τα μέλη της Αστυνομίας βρίσκονται επί ποδός για να παράσχουν κάθε αναγκαία βοήθεια στο κοινό.

Χθες 19/1 το βράδυ, χρειάστηκε η επέμβαση των επί καθήκοντι αστυνομικών των Σταθμών Πλατρών και Τροόδους σε οκτώ περιπτώσεις. Λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών και του παγετού, 8 οδηγοί αυτοκινήτων εγκλωβίστηκαν στα χιόνια με τα αυτοκίνητά τους και τα επί καθήκοντι μέλη της Δύναμης, τους παρείχαν βοήθεια για τη μετακίνησή τους και για απεγκλωβισμό των οχημάτων.

Σε μια από τις περιπτώσεις αυτές, στο δρόμο Πλατρών – Τροόδους εγκλωβίστηκε αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε οικογένεια και οι επιβαίνοντες μεταφέρθηκαν με ασφάλεια με το περιπολικό της Αστυνομίας, στο ξενοδοχείο όπου διέμεναν στις Πλάτρες.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

 Ολγκίν: Συνάντηση 5 συν 1 θα εξεταστεί μόνο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν

Ολγκίν: Συνάντηση 5 συν 1 θα εξεταστεί μόνο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν

Η διαδικασία στο Κυπριακό προχωρά με αργό ρυθμό αλλά είναι δυναμική, δήλωσε στο τουρκικό πρακτορείο ειδήλωσεη ΑΝΚΑ η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για την Κύπρο, Μαρία Άνγκελα Ολγκίν υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι για να καταστεί δυνατή η μετάβαση σε διευρυμένη συνάντηση 5+1 απαιτείται η υλοποίηση συγκεκριμένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης. «Το 5+1 δεν έχει εγκαταλειφθεί, αλλά θα εξεταστεί μόνο όταν ‘οι συνθήκες ωριμάσουν’», ανέφερε.

BEST OF TOTHEMAONLINE