ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ψάχνουν στην Κύπρο μεσάζοντες για τα σεξ πάρτι στην Ελλάδα- Ένα άτομο στο μικροσκόπιο

Ψάχνουν στην Κύπρο μεσάζοντες για τα σεξ πάρτι στην Ελλάδα- Ένα άτομο στο μικροσκόπιο

Στην Κύπρο θα επεκταθούν όπως όλα δείχνουν οι έρευνες σχετικά με το κύκλωμα μαστροπείας, το οποίο φέρεται να δρούσε σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, και ήρθε στο φως μετά τις καταγγελίες για ομαδικό βιασμό 24χρονης σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη.

Οι ισχυρισμοί του ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη ότι το κύκλωμα δρα στην Κύπρο, τη Μύκονο και αλλού, κάθε άλλο παρά πέρασαν αδιάφορες αφού οι αρμόδιες υπηρεσίες (Γενικός Εισαγγελέας, Υπουργός Δικαιοσύνης και Αστυνομία) διαβεβαιώνουν ότι όλα θα διερευνηθούν ώστε να λάμψει η αλήθεια και να απονεμηθεί δικαιοσύνη.

Από μια πρώτη ενημέρωση των κυπριακών διωκτικών αρχών, προκύπτει η πληροφορία που φέρει ένα άτομο στην Κύπρο να λειτουργούσε ως ο μεσάζων για εξεύρεση γυναικών από την Κύπρο (κατά κύριο λόγο αλλοδαπών) για συμμετοχή σε σεξ πάρτι επωνύμων στην Ελλάδα. Αντικείμενο έρευνας αποτελεί κατά πόσον τα εν λόγω πάρτι δεν ήταν τίποτε άλλο από τη βιτρίνα του κυκλώματος μαστροπείας, το οποίο εξέδιδε τις κοπέλες.

Επιστολή-μαρτυρία από τον Γκιώνη

Κλειδί για τα περαιτέρω αποτελεί η μαρτυρία που εμφανίζεται έτοιμος να δώσει ο ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης, ο οποίος έφερε στην επιφάνεια την υπόθεση του ομαδικού βιασμού της κοπέλας στη σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη, υπόθεση για την οποία άρχισε εισαγγελική έρευνα. Εάν διαπιστωθεί ότι όντως κάποιοι νόθευσαν με ναρκωτική ή άλλη ουσία το ποτό της κοπέλας ώστε να τη βιάσουν ανενόχλητοι, τότε η υπόθεση παίρνει άλλες διαστάσεις.

Ο Ηλίας Γκιώνης ενημέρωσε τον βουλευτή του ΑΚΕΛ Χρίστο Χριστοφίδη (ο οποίος προώθησε το θέμα στον Γενικό Εισαγγελέα Γιώργο Σαββίδη) ότι θα αποστείλει έγγραφη επιστολή-μαρτυρία, στη βάση της οποίας θα ενεργοποιηθούν και οι διαδικασίες των διωκτικών αρχών στην Κύπρο. Ο Γενικός Εισαγγελέας, έδωσε οδηγίες στον αρχηγό Αστυνομίας για ενημέρωση από τις διωκτικές αρχές στην Ελλάδα, σε συνεργασία και με την Ιντερπόλ. Από την πλευρά της η υπουργός Δικαιοσύνης Στέφη Δράκου, διαβεβαίωσε ότι η υπόθεση θα διερευνηθεί μέχρι τέλους, τονίζοντας ότι στην Κύπρο η δικαιοσύνη δουλεύει.

*Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top