LIFESTYLE

«House of Gucci»: Γιατί κόπηκε η ερωτική σκηνή της Lady Gagα με τη Σάλμα Χάγιεκ

«House of Gucci»: Γιατί κόπηκε η ερωτική σκηνή της Lady Gagα με τη Σάλμα Χάγιεκ

Τεράστια επιτυχία έχει σημειώσει η ταινία House Of Gucci, με πρωταγωνίστρια τη Lady Gaga στο ρόλο της αδίστακτης Πατρίτσια Ρετζιάνι, όμως η ερωτική σκηνή που κόπηκε στο μοντάζ σίγουρα θα μπορούσε να την απογειώσει στο παγκόσμιο box office.

Κάτι που δεν περίμενε κανείς αποκάλυψε η πρωταγωνίστρια σε πρόσφατη συνέντευξή Τύπου που παραχώρησε. Όπως ανέφερε, ο Ρίντλεϊ Σκοτ είχε ετοιμάσει κάτι ξεχωριστό για το κοινό του, όμως άλλαξε τα σχέδιά του τελευταία στιγμή.

 
«Υπάρχει μία ολόκληρη πλευρά που δεν είδατε σε αυτή την ταινία», είπε χαρακτηριστικά, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Τα πράγματα είναι πολύ καυτά μετά τον θάνατο του Μαουρίτσιο».

Ενώ οι περισσότεροι θεώρησαν ότι αστειεύεται, η Σάλμα Χάγιεκ τόνισε τότε πως δεν πρόκειται για αστείο και ευχαρίστησε μάλιστα, τον σκηνοθέτη που τους επέτρεψε να «το πάνε ως εκεί».


«Η Πατρίτσια ανέπτυξε μία πολύ ερωτική σχέση με την Γκιουζεπίνα», τόνισε η δημοφιλής τραγουδίστρια.

Αν και ο Ρίντλεϊ Σκοτ απογοήτευσε τους θαυμαστές του κόβοντας αυτή τη σκηνή, η Lady Gaga τους επιφύλλασσε μία έκπληξη. Όπως είπε, η σκηνή ίσως συμπεριληφθεί σε μία συλλογή με «κομμένες σκηνές» που θα κυκλοφορήσει σύντομα.

gagahayek


Ωστόσο, καμία από τις δύο δεν ξεκαθάρισε τον λόγο που κόπηκε η σκηνή από την ταινία. Βέβαια, αν αναλογιστεί κανείς τις αντιδράσεις των μελών της οικογένειας Γκούτσι, ήταν σχεδόν αναμενόμενο.

Όλα τα -εν ζωή- μέλη των Γκούτσι αντέδρασαν πολύ αρνητικά τόσο για τον τρόπο που παρουσιάστηκαν οι χαρακτήρες τους, όσο και για τους ηθοποιούς που τους υποδύθηκαν.



Μάλιστα, οι κληρονόμοι του ιταλικού οίκου μόδας απείλησαν να κινηθούν νομικά σε βάρος της ταινίας του Ρίντλεϊ Σκοτ «House of Gucci», αφού κατά τη γνώμη τους περιγράφει τα μέλη της οικογένειας ως «χούλιγκαν».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



ΠτΔ από τη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου - «Συνειδητά, χθες το βράδυ, στείλαμε ένα θετικό μήνυμα προς την Τουρκία»

ΠτΔ από τη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου - «Συνειδητά, χθες το βράδυ, στείλαμε ένα θετικό μήνυμα προς την Τουρκία»

Ικανοποίηση για το αποτέλεσμα της συζήτησης για τα συμπεράσματα για τις σχέσεις ΕΕ - Τουρκίας εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας πως στάληκε ένα «θετικό μήνυμα» στην Άγκυρα, του οποίου η μετατροπή σε πράξεις «εξαρτάται από την πρόοδο στο Κυπριακό». Οι δηλώσεις έγιναν κατά την άφιξη του Προέδρου της Δημοκρατίας στις εργασίες της δεύτερης ημέρας της συνόδου κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top