Ανακοινώθηκαν 445 κρούσματα στα κατεχόμενα

Ανακοινώθηκαν 445 κρούσματα στα κατεχόμενα

Ανακοινώθηκαν 445 κρούσματα μετά από 24.445 τεστ στα κατεχόμενα το τελευταίο 24ωρο, ενώ 862 άτομα πήραν εξιτήριο και αποδεσμεύτηκαν από την καραντίνα.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, το «υπουργείο υγείας» ανακοίνωσε ότι από τα νέα κρούσματα τα 194 κρούσματα εντοπίστηκαν στην κατεχόμενη Λευκωσία, τα 102 στην Κερύνεια, τα 76 στην Αμμόχωστο, τα 35 στη Μόρφου, τα 24 στο Τρίκωμο και 14 στην περιοχή της Λεύκας.

Συνολικά μέχρι σήμερα στα κατεχόμενα έγιναν 5.194.452 τεστ και ο συνολικός αριθμός κρουσμάτων ανέρχεται στις 49.679. Υπό θεραπεία ή και παρακολούθηση βρίσκονται 5539 άτομα, τα 65 στο κέντρο πανδημίας, ενώ τα 12 ασθενείς νοσηλεύονται στην εντατική.

Ο συνολικός αριθμός των θυμάτων της πανδημίας παραμένει στα 154 άτομα.

Σήμερα στα κατεχόμενα έγιναν 1833 εμβολιασμοί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η νέα Βουλή πιάνει δουλειά με γεμάτη ατζέντα – Οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις και οι εκκρεμότητες

Η νέα Βουλή πιάνει δουλειά με γεμάτη ατζέντα – Οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις και οι εκκρεμότητες

Με μια απαιτητική νομοθετική ατζέντα βρίσκεται αντιμέτωπη η νέα Βουλή από Σεπτέμβριο. Στο τραπέζι βρίσκονται ήδη σημαντικά νομοσχέδια και προτάσεις νόμου που κατατέθηκαν μετά τις εκλογές του Μαΐου, ενώ παράλληλα το νέο Κοινοβούλιο έχει να διαχειριστεί μια σειρά από σημαντικές εκκρεμότητες που μεταφέρθηκαν από την προηγούμενη περίοδο.

BEST OF TOTHEMAONLINE