Έφθασε στο Ισραήλ για επίσημη επίσκεψη ο Πρόεδρος

Έφθασε στο Ισραήλ για επίσημη επίσκεψη ο Πρόεδρος

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, συνοδευόμενος από τη σύζυγο του Αντρη, έφθασε νωρίς το πρωί της Κυριακής στο Ισραήλ όπου θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη.

Επίσημη ανακοίνωση αναφέρει ότι αργότερα σήμερα ο Πρόεδρος Αναστασιάδης και η σύζυγος του θα συναντηθούν στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων, με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο Γ’.

Αύριο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα τύχει επίσημης υποδοχής από τον Πρόεδρο του Ισραήλ Ρέουβεν Ρίβλιν και θα παρακαθίσει σε συνομιλίες με τον Πρωθυπουργό  Βενιαμίν Νετανιάχου.

Κατά τις αυριανές επαφές του τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύουν οι Υπουργοί Εξωτερικών και Ενέργειας και ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, οι οποίοι θα φτάσουν σήμερα το απόγευμα, στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 19:00 το 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν. Η κοινή τους παρουσία στο φεστιβάλ είχε συμφωνηθεί κατά την τελευταία συνάντησή τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE