Μια Παφίτικη πατέντα που κάνει από την Πέμπτη βόλτες στο Facebook

Μια Παφίτικη πατέντα που κάνει από την Πέμπτη βόλτες στο Facebook

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις, χίλια shares και κάτι παραπάνω σε σχόλια.

Τη φωτογραφία έδωσε στη δημοσιότητα το CyStreets και είναι γεγονός πως αν και το θέαμα, οκ δεν είναι κάτι το ασυνήθιστο, προκάλεσε σχόλια αλλά έγινε και viral. 

Συνεπώς, δεν μπορούμε να μην την μοιραστούμε μαζί σας. Απολαύστε την:


Η εν λόγω φωτογραφία αναρτήθηκε με το εξής σχόλιο: « Επιπλέον αποθηκευτικός χώρος στη μοτοσυκλέτα». 

Από τα σχόλια, προκύπτει ότι η φωτογραφία «τραβήχτηκε» στην Πάφο, προφανώς την ώρα που ο άνθρωπος προσπαθούσε να μεταφέρει ποσότητα αντικειμένων και σκέφτηκε – αφού μάλλον δεν είχε αγροτικό όχημα (διπλοκάμπινο) – να τα μεταφέρει με τον τρόπου που περιγράφει η φωτογραφία. 

Ευχόμαστε να τα κατάφερε, γιατί ομολογουμένως, το εγχείρημά του είναι τουλάχιστον επικίνδυνο.  

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE