Κλειστό σημείο δειγματοληψίας στην Κυπερούντα και μετακίνηση άλλου στη Λευκωσία λόγω καιρικών συνθηκών

Κλειστό σημείο δειγματοληψίας στην Κυπερούντα και μετακίνηση άλλου στη Λευκωσία λόγω καιρικών συνθηκών

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας, έγιναν αλλαγές στη λειτουργία δύο δειγματοληπτικών κέντρων λόγω καιρού.

Πιο συγκεκριμένα, λόγω κακών καιρικών συνθηκών και μετά από εντολές της Αστυνομίας, το σημείο δειγματοληψίας για τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (Rapid test) στην Κυπερούντα δεν θα λειτουργήσει σήμερα Κυριακή 23 Ιανουαρίου.

Επίσης, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που παρατηρούνται σήμερα Κυριακή 23 Ιανουαρίου, το Υπουργείο Υγείας πληροφορεί τους πολίτες πως το σημείο δειγματοληψίας για σκοπούς ιχνηλάτησης στενών επαφών στο Μακάρειο Στάδιο μετακινείται προσωρινά στον προθάλαμο του Λευκόθεου Αθλητικού Κέντρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.