Μ. Σιζόπουλος «Το Κυπριακό να παραμείνει ως πρόβλημα εισβολής και κατοχής»

Μ. Σιζόπουλος «Το Κυπριακό να παραμείνει ως πρόβλημα εισβολής και κατοχής»

Ελπίδες διαφυγής από το αδιέξοδο υπάρχουν μόνο «αν παραμείνουμε σταθεροί στο ότι το Κυπριακό είναι θέμα εισβολής και κατοχής» δηλώνει ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μαρίνος Σιζόπουλος.

Σε γραπτή του δήλωση ο κ. Σιζόπουλος, αναφέρει, επίσης, ότι «όσο δεν διδασκόμαστε από τα λάθη του παρελθόντος για να τα διορθώσουμε ή να τα αποφύγουμε, όσο με δική μας συναίνεση το Κυπριακό διολισθαίνει από θέμα εισβολής και συνεχιζόμενης κατοχής σε θέμα διακοινοτικής διευθέτησης ή Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (MΟΕ), τόσο υποβοηθούμε την Τουρκία να προωθήσει και να υλοποιήσει τους επεκτατικούς της στόχους σε βάρος της Κυπριακής Δημοκρατίας».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Σε συνεχείς τηλεφωνικές επαφές βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λίγες ημέρες πριν τη μετάβασή του στη Γενεύη, όπου τη Δευτέρα 17 Μαρτίου, πραγματοποιείται  η άτυπη πενταμερής διάσκεψη, για το κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE