Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο 30χρονος Γεώργιος - Πώς έγινε το θανατηφόρο
Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον δρόμο Κελλιών–Τρούλλων, με θύμα τον 30χρονο Γεώργιο Γεωργίου από τη Λάρνακα.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο Πρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ Κώστας Χατζησάββας είπε ότι κατά τη σύσκεψη θα γίνει αξιολόγηση των δεδομένων όλων για το πού βρίσκεται ακριβώς το νομοσχέδιο, το οποίο έχει ετοιμαστεί.
«Υπάρχει καθυστέρηση. Από τις 20 Μαΐου 2021 όταν είχαν υπογραφεί οι σχετικές συμφωνίες μέχρι σήμερα, διαπιστώνουμε μετά λύπης μας ότι δεν έχει προωθηθεί στην Νομική Υπηρεσία για νομοτεχνικό έλεγχο και ακολούθως στη Βουλή για να ψηφιστεί», κατέληξε.
Το συνταξιοδοτικό, αφορά τους εκπαιδευτικούς και γενικά τους δημόσιους υπαλλήλους που μονιμοποιήθηκαν μετά την 1.10.2011.
Πηγή: ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




