378 μαθητές εφάρμοσαν το Test to stay - Πόσα θετικά κρούσματα εντοπίστηκαν

378 μαθητές εφάρμοσαν το Test to stay - Πόσα θετικά κρούσματα εντοπίστηκαν

Πρώτη μέρα λειτούργησε σήμερα η εφαρμογή του μέτρου «Test to stay» για τους μαθητές στα σχολεία.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας, 378 μαθητές στο σύνολο εφάρμοσαν το «test to stay» και εντοπίστηκαν τρία θετικά αποτελέσματα.

Υπενθυμίζουμε ότι στο δημοτικό Δροσιάς της Λάρνακας βρέθηκε σήμερα 25/1 το πρωί ο Υπουργός Υγείας Μιχάλης Χατζηπαντέλα παρακολουθώντας τη διαδικασία για την εφαρμογή του μέτρου «test-to-stay».

Σύμφωνα με τον κ. Χατζηπαντέλα, ενδέχεται να παρθούν περαιτέρω αποφάσεις την ερχόμενη Δευτέρα 31/1 μετά από σύσκεψη που θα έχουν οι οργανωμένοι γονείς και οι εκπαιδευτικοί με τον ίδιο και τον Υπουργό Παιδείας και αν υπάρχουν εισηγήσεις θα υλοποιηθούν.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φρένο» από τα κόμματα του Κέντρου στην ιδέα συνένωσης που προωθεί το ΔΗΚΟ - Καταθέτει προτάσεις ο Νικόλας ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής

«Φρένο» από τα κόμματα του Κέντρου στην ιδέα συνένωσης που προωθεί το ΔΗΚΟ - Καταθέτει προτάσεις ο Νικόλας ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής

Την ώρα που το ΔΗΚΟ ανοίγει επίσημα τη συζήτηση για το μέλλον του λεγόμενου ενδιάμεσου χώρου, τα υπόλοιπα κόμματα που θεωρητικά θα μπορούσαν να συμμετάσχουν σε μια διαδικασία συνένωσης ή στενότερης συνεργασίας, εμφανίζονται ιδιαίτερα επιφυλακτικά, αν όχι αρνητικά, απέναντι στο εγχείρημα που προωθεί ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος.

BEST OF TOTHEMAONLINE