378 μαθητές εφάρμοσαν το Test to stay - Πόσα θετικά κρούσματα εντοπίστηκαν

378 μαθητές εφάρμοσαν το Test to stay - Πόσα θετικά κρούσματα εντοπίστηκαν

Πρώτη μέρα λειτούργησε σήμερα η εφαρμογή του μέτρου «Test to stay» για τους μαθητές στα σχολεία.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας, 378 μαθητές στο σύνολο εφάρμοσαν το «test to stay» και εντοπίστηκαν τρία θετικά αποτελέσματα.

Υπενθυμίζουμε ότι στο δημοτικό Δροσιάς της Λάρνακας βρέθηκε σήμερα 25/1 το πρωί ο Υπουργός Υγείας Μιχάλης Χατζηπαντέλα παρακολουθώντας τη διαδικασία για την εφαρμογή του μέτρου «test-to-stay».

Σύμφωνα με τον κ. Χατζηπαντέλα, ενδέχεται να παρθούν περαιτέρω αποφάσεις την ερχόμενη Δευτέρα 31/1 μετά από σύσκεψη που θα έχουν οι οργανωμένοι γονείς και οι εκπαιδευτικοί με τον ίδιο και τον Υπουργό Παιδείας και αν υπάρχουν εισηγήσεις θα υλοποιηθούν.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης από Νέα Υόρκη: «Αδιάλειπτες προσπάθειες» της Κύπρου για ενίσχυση των σχέσεων ΕΕ-Κόλπου

Χριστοδουλίδης από Νέα Υόρκη: «Αδιάλειπτες προσπάθειες» της Κύπρου για ενίσχυση των σχέσεων ΕΕ-Κόλπου

Τη σημασία της περαιτέρω ενίσχυσης των σχέσεων μεταξύ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των κρατών του Κόλπου υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας στο Europe-Gulf Forum στη Νέα Υόρκη. Όπως ανέφερε, η Κύπρος καταβάλλει αδιάλειπτες προσπάθειες προς αυτή την κατεύθυνση, με έμφαση μεταξύ άλλων στη συνδεσιμότητα, τη ναυτιλιακή ασφάλεια και τη διευκόλυνση των θεωρήσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE