Τρέχουσες νοσηλείες ανάλογα με εμβολιαστικό ιστορικό - Στοιχεία από Υπ. Υγείας

Τρέχουσες νοσηλείες ανάλογα με εμβολιαστικό ιστορικό - Στοιχεία από Υπ. Υγείας

Στο πλαίσιο των προσπαθειών του Υπουργείου Υγείας για ενίσχυση της διαφάνειας και της σωστής ενημέρωσης των πολιτών, αποστέλλονται τα στοιχεία νοσηλειών σε συνάρτηση του εμβολιαστικού τους ιστορικού.

Τα πιο κάτω στοιχεία των νοσηλευόμενων είναι μέχρι τις 25 Ιανουαρίου 2022 και δεν συμπεριλαμβάνονται οι post COVID ασθενείς που εξακολουθούν να νοσηλεύονται.

Τρέχουσες νοσηλείες κατά ιστορικό εμβολιασμού (25/01/2022 - δεν συμπεριλαμβάνονται οι post covid ασθενείς που εξακολουθούν να νοσηλεύονται) %

Χωρίς ιστορικό εμβολιασμού 78%

Πλήρως εμβολιασμένοι 3%

Πλήρως εμβολιασμένοι όμως έχουν περέλθει 5.5 μήνες από την ημερομηνία δεύτερης δόσης

(και από την ημερομηνία πρώτης δόσης για το JJ) 10%

Μερικώς εμβολιασμένοι 3%

Έλαβαν την ενισχυτική δόση αλλά η λοίμωξη έγινε σε λιγότερο από 14 ημέρες από την

ημερομηνία ενισχυτικής δόσης 1%

Έλαβαν την ενισχυτική δόση αλλά η λοίμωξη έγινε μετά από 14 ημέρες ή/και περισσότερο από

την ημερομηνία ενισχυτικής δόσης* 5%

Σύνολο 100%

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σαφές μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία από τη Βουλή των Ελλήνων - «Η λύση δύο κρατών δεν υφίσταται ούτε ως σκέψη»

Σαφές μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία από τη Βουλή των Ελλήνων - «Η λύση δύο κρατών δεν υφίσταται ούτε ως σκέψη»

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής των Ελλήνων στην Αθήνα, έστειλε μήνυμα ενότητας, ιστορικής μνήμης και συνέχισης του αγώνα για απελευθέρωση και επανένωση της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE