Ανοίγει τα χαρτιά του ο Γκιώνης - Στέλνει 150 αρχεία με φωτογραφίες και 45 σελίδες ανάλυση

Ανοίγει τα χαρτιά του ο Γκιώνης - Στέλνει 150 αρχεία με φωτογραφίες και 45 σελίδες ανάλυση

Προτού αποστείλει την επιστολή με όλα τα στοιχεία και τους εμπλεκόμενους για το κύκλωμα μαστροπείας ο Ηλίας Γκιώνης, με καινούρια ανάρτηση του στην σελίδα του στο facebook, ενημερώνει για το υλικό.

Πιο συγκεκριμένα, ο ακτιβιστής ανακοινώνει πως θα αποστείλει 150 αρχεία φωτογραφικού υλικού και 45 σελίδες ανάλυσης.

Επικοινώνησε με τις Αρχές νωρίτερα και τους ενημέρωσε ότ θα στείλει τα στοιχεία, αλλα δεν προσδιόρισε ακριβώς το πότε.

Σύμφωνα με την Αστυνομία στάλθηκαν 47 σελίδες ανάλυσης.

Δείτε αυτούσια την ανάρτησή του:

«Εχθές το βράδυ τελείωσα την αρχειοθέτηση όλων των στοιχείων.

Η παρουσίαση που στέλνω σήμερα στις αρχές της Ελλάδας και της Κύπρου έχει μέσα 150 αρχεία φωτογραφικού υλικού και 45 σελίδες ανάλυσης.

Μου πηρε τρεις μέρες να τα αρχειοθετήσω σωστά μαζί με όλα τα στοιχεία που δεν είχα κοινοποιήσει δημόσια.

Για όσα άτομα αναρωτιούνται γιατί το ξεκίνησα όλο αυτό μέσα από το ινσταγκραμ είναι γιατί δίνοντας ένα στοιχείο στον κόσμο, αυτός μου έστελνε 10 πίσω.

Τις τελευταίες τρεις μέρες είχα παγώσει την διερεύνηση των νέων στοιχείων που ο οι ντόπιοι πολίτες της κάθε περιοχής μου έστελναν, την οποία συνεχίζω από σήμερα».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.

BEST OF TOTHEMAONLINE